KÉK FÉNY
#tűzesetek
#baleset
Sok tűz és egy baleset
Szorgalmatoson nádas égett 4 hektáros területen vasárnap délelőtt. A tüzet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el egy gyorssugárral, kéziszerszámokkal, és puttonyfecskendő segítségével - tájékoztatta a FrissMédiát Dudás Szilvia tűzoltó főhadnagy.

A szóvivő további esetekről is beszámolt közleményében, ugyanis vasárnap kora délután Olcsván két hektáron kukorica tarló égett foltokban. Ennél az esetnél szerencsére a területen volt egy munkagép, ami körbe tárcsázta a tűzet, így megakadályozták a lángok továbbterjedését. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a tüzet.

Tiborszálláson 15 hektáron foltokban nádas és kukorica tarló, Székelyben a Petőfi utcában körülbelül 500 négyzetméteren száraz fű, avar kapott lángra vasárnap délután. Előbbinél a mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók, utóbbinál a demecseri önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és gyorssugár segítségével a tüzet eloltották.

Összeütközött két személyautó vasárnap reggel Tiszavasváriban. A járművekben összesen hét személy utazott, egy embert a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel további vizsgálatokra kórházba szállított. A beavatkozó tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették.

A kép illusztráció/FrissMédia