18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Semmi kétség: élve temette el áldozatát Nyírvasváriban
A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát. A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, ahol az ott élő férfitól az élettársa hollétéről érdeklődtek. A 44 éves férfi a rendőröknek azt mondta, hogy az élettársa elhagyta őt, és nem tudja, hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban nem hagyták annyiban, tovább folytatták az adatgyűjtést.

Ennek eredményeként megtalálták a nőt egy istállóban, egy gödör mélyén. Szörnyű kínok közt halt meg, legalábbis a napokban elkészült igazságügyi orvosszakértői vélemény ezt támasztja alá. A nő homokot lélegzett be, azaz még élt, amikor az élettársa halottnak hitte és elásta.

Dr. Szilágyi László csoportvezető ügyész, a vármegyei főügyészség sajtószóvivője lapunknak megerősítette, hogy a nő tüdejében homokot találtak.

A nőt élettársa a nőnapon kezdte el bántalmazni, és abba sem hagyta ezt három napig, március 11-ig. A férfi ekkor a munkából hazatérve azt vette észre, hogy az élettársa nem mozdul - szerinte már nem volt életben. A testét ekkor zsákba rakta, a ház melletti istállóban gödröt ásott, majd beletette a testet, elgereblyézte a földet és végül faágakat fektetett a hantra.


A nő felkutatásra nagy erőkkel érkeztek Nyírvasváriba a megyei forrónyomosok. A férfi, Miklós azt mondta, Anita összepakolt és elköltözött. Anita korábbi élettársánál is jártak a nyomozók. A lassan kibontakozó történetben egyértelművé vált, hogy Miklós nem mond igazat. A helyszíni kutatás végül felfedte a szörnyű tett körülményeit, és végül az áldozat hollétére is fény derült.

A nyomozás jelenlegi szakaszában elrendelték az igazságügyi orvosszakértői vélemény kiegészítését, mivel felmerült a gyanú, hogy a bántalmazás jellegéből ítélve akár súlyosabb megítélése is lehet az ügynek. A jelenlegi adatok szerint nem zárható ki a legalább egyszeresen minősített emberölés, hisz a nő hosszan szenvedett, halálát végül fulladás okozta, amit a belélegzett homok okozott.

A nőt egyébként a hosszan és kitartóan folyó bántalmazás során húsklopfolóval, ököllel és fadarabbal is verte élettársa, mivel úgy vélte, hogy megcsalja őt.

- FrissMédia -