PUZZLE
Bulvár hírek
#fagy
#hideg
#Finnország
#Ruka
#Halfvarsson
#síelés
#verseny
#pénisz
Péniszfagyasztóan hideg volt a finnországi versenyen
A hőmérséklet elérte a mínusz 15 Celsius-fokot a finnországi Rukában, ahol november 26-án kezdődött az északisízők 2023–2024-es világkupa-sorozata. A fagyosan hideg levegő miatt, a 20 kilométeres táv alatt lefagyott Calle Halfvarsson svéd sífutó pénisze. Halfvarsson a svéd Expressen című lapnak beszélt a történtekről.

„Lefagyott a péniszem. Tényleg. A fenébe, tíz percig kellett feküdnöm ott [a sportolói sátorban], hogy felmelegítsem. Rohadtul fájt. Borzalmas” – magyarázta a svéd lapnak a sportoló. „Még szerencse, hogy hamarosan megszületik a második gyermekem, mert nehéz lesz a jövőben, ha így folytatom” – viccelődött kellemetlen állapotával a 34 éves sportoló.

Halfvarsson már korábban is szenvedett ugyanilyen sérülést. A sífutók általában szűk versenyruhában és vékony alsóruhában versenyeznek, különösen érzékenyek lehetnek a végtagok kihűlésére - írja a telex.hu.

Az Expressen kérdésére, hogy le tudná-e írni az érzést, Halfvarsson azt mondta: „Nem. Aki ismeri, az tudja, milyen. Ha tudtok, maradjatok távol tőle, mert ez a legrosszabb dolog, amit átélhettek.”

A svéd sífutó egyébként a 18. helyen végzett a versenyen. Az első helyet a norvég Jan Thomas Jenssen szerezte meg, megelőzve a cseh Michel Novákot és az ugyancsak norvég Harald Østberg Amundsent.

A 2022-es pekingi téli olimpián a finn Remi Leindholmnak is megfagyott a pénisze, és Harry herceg is hasonló tapasztalatokról számolt be önéletrajzi könyvében, amikor elmesélte, hogy egy északi-sarki expedíciót követően lefagyott a pénisze.