SPORT
Labdarúgás
#futball
#Kisvárda
#ZTE
#döntetlen
Olvassa el, mit játszott a Várda a Zalaegerszeggel húsvét vasárnapján!
A ZTE focicsapata évekig nem tudta megverni a Várdát, aztán legutóbb hármat szórtak, az erőcsatáruk, Ikoba ebből kettőt. Úgyhogy bármi lehetett a húsvét vasárnapi találkozón, a Várda hosszú ideje nem tud nyerni, de keményen küzd mindig, mint Rocky a ringben.

Az első félidőben fél óráig semmi nem történt, aztán Kálnoki-Kis beadását a zalai Terminátor, Ikoba fejelte a felső lécre. Onnan felfelé pattant, de ez azért messze volt a góltól.

Semmi más komoly esemény nem az első fordult elő az első félidőben. Ezzel együtt hajtós volt a meccs, minden labdáért küzdöttek a játékosok. Végig robotoltak, mint kezdő jobbágy Szent Iván napján.

A második félidőben a Várdának kettő, a ZTE-nek egy igazi helyzete volt. Ám ezek sem olyan kihagyhatatlanok, csak olyan helyzetecskék.

Camaj varázsolt a zalai térfél közepén, a meccs az ő húzogatós cselei miatt volt egyáltalán szerethető. Hátulról becsúszott a védő, ez sárga lapot és szabadrúgást ért. Jogosan. Hátulról tilos becsúszni, hiába a labdát érte el!

A beadást követő fejest a zalai kapus bravúrral védte.

A másik nagyobb kisvárdai helyzet Ötvös harcosságát dicsérte. Lábát nem kímélve szerzett egy labdát - szabályosan csúszott oda, - amivel csapattársa megiramodhatott a bal szélen. A középre adott labdát Camaj, a mezőny legjobbja a kapunak háttal állva lestoppolta a levegőben, majd ballal fordulásból rálőtte. Ezt is szögletre tolta Demjén, a mágikus egerszegi kapus.

A végén feléledt a ZTE, játékosai ívelgettek vadul középre, egyszer volt ebből egy kapu mellé lőtt közepes lövés. Ennyi.

Zalaegerszeg - Kisvárda 0-0.

A nyuszi ezt tojta ezúttal, a hideg időben örüljünk ennek is.