KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
Ők a vármegye legjobb amatőr természetfilmesei!
Jobbnál jobb felvételek születtek a felhívásra, amiben azt kértük olvasóinktól, hogy örökítsék meg kedvenc helyszíneiket a természetben.

A Frissmedia.hu kiadója, a Friss Online Média Kft. együttműködve a Várda Sport Kft.-vel és a "KÖZ-ÉRT" EGYESÜLET-tel mini természetfilm pályázatot hirdetett, amiben arra kértük a lap olvasóit, hogy készítsenek a mobiljukkal egy rövid videót Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye bármely olyan részén, amely közel áll a szívükhöz, ahol a természet szépségeit a saját szemszögükön - és okostelefonjük kameráján keresztül - be tudják mutatni.

A megnyitó előtt igazi filmturisztikai utazást tehettek a pályázók, megismerkedve a híres kisvárdaiak élettörténetével, akik felvésték Magyarországot a Hollywood-i álomgyár térképére. A díjátadón részt vett Dr. Seszták Miklós, a térség országgyűlési képviselője és Dudás István, aki a KÖZ-ÉRT Egyesület képviseletében átadta a díjakat.


Az első három helyezett wellness hétvégét kapott, amit szeretteikkel együtt felhasználhatnak az ország legjobb wellness szállodáiban. Lapunknak több alkotó is úgy nyilatkozott, hogy a pályázat hatására úgy döntöttek, nem állnak itt meg, hanem komolyabban is elkezdenek foglalkozni a filmezéssel. Őket és az alkotásokat hamarosan megismerhetik a FrissMédia oldalán.