NAGYVILÁG
Nagyváradi siker Dunakeszin
Dunakeszin rendezték a Magyarság sportpályán a nagy múltú Arany Glóbusz sportkupát a Magyarság Sportpályán. A rangos média-sporteseményen a különböző sajtóorgánumokat képviselő sportőrültek képviselték magukat. Idén külhoni csapat, a nagyváradi újságírók vihették el a bajnoki címet.

z Arany Glóbusz Kupát határontúli és magyarországi médiamunkásoknak, valamint hozzátartozóiknak szervezik hosszú évek óta. A csapatok fociban és kosárlabdában is megmérkőznek. Idén külhoni csapat, a nagyváradi újságírók csapata nyerte meg a labdarúgó tornát. A kosárlabda első helyén a Budapest fényei végeztek, a második helyen a MyBuda.hu második kerületi internetes lap újságírócsapata végzett.

Idén bronz címet szerzett a Supergirls, a csak dekoratív lányokból álló alakulat ezúttal komolyan vette a csatát, ami meg is látszott játékukon. Ezúttal utánpótlás-válogatott játékosok mutatták meg, hogy a lányoknak is van hely azon a bizonyos dobogón.

A fergeteges hangulatú eseményen rádiós műsorvezetők, színészek, internetes újságírók vettek részt- nem csak Magyarországról, hanem a határainkon túlról is. A közönséget és a résztvevőket izgalmas divatbemutató is szórakoztatta, ahol Kecskeméthy Zsuzsanna tervező ruháit mutatták be a gyönyörű modellek.


Kecskeméthy Zsuzsanna ruháiról annyit érdemes tudni, hogy egyediek, művészi alkotások, melyek önmagukban is eredetiséget és minőséget közvetítenek. A meccsek lezajlása után jött még a ráadás, ugyanis desszertként az idei bikiniszezon legtrendibb fürdőruha stílusait is láthattuk a csodás hölgyeken.