SPORT
Labdarúgás
Mégsem a Kisvárdába igazol Messi
Bár a neten mémek sokasága tréfálkozott azzal, hogy ha Messi szabadon igazolható, akkor Révész Attila tuti lecsap rá, sajna az argentin zseni mégse a Várda 10-es mezében fog játszani. Már persze ha megkapta volna.

Ugyanakkor mégis lesz magyar szál a hatszoros aranylabdás Messi életében. Teqballal kezdett már az első edzésnapján Párizsban, vagyis magyar innovációval indította franciaországi karrierjét!

Lionel Messi csütörtökön vett részt az első Paris Saint Germain-i edzésén, ahol miután üdvözölte új csapattársait, egyből megkezdték a közös munkát. A 34 éves argentin csatár első edzésnapjának programjában már szerepelt az állóképességet, a koncentrációt és a technikai tudást is fejlesztő teqballozás. Mindezt IDE kattintva meg is nézheti! A PSG labdarúgói már több mint 3 éve használják a mindennapi felkészülésükhöz a Teq asztalt. Messi most a csapattársaival, többek között a brazil Neymarral igen komoly labdameneteket játszott a magyar fejlesztésű sporteszközön.

A Borsányi Gábor, Huszár Viktor és Gattyán György által kitalált és fejlesztett teqball 115 nemzeti szövetséggel rendelkező sportággá nőtte ki magát, amelyet hivatalos, éremátadó sportként felvettek a 2023-as Európa Játékokra. A sportág és a sporteszköz ezzel egyre közelebb kerül ahhoz, hogy ott legyen a 2028-as Los Angeles-i Olimpián.

Messinek egyébként nem új a magyar találmány: villájának kertjében egy teljesen egyedi, saját névvel ellátott Teq asztal található. Előszeretettel játszik fiával, amit többször megosztott már a közösségi média oldalán követőivel.



- FrissMédia -