SPORT
Labdarúgás
#kisvárda
#Kecskemét
#OTP Bank Liga
Kikapott a Várda Kecskeméttől
A Várda támadójátéka elég vérszegény volt ezen a meccsen, hiába jöttek be hárman is erősíteni a csatársort és a középpályát a második félidő derekán, a Kecskemét simán győzött.

A nyolcadik percben egy szögletet követően a kisvárdai védő kezére fejelték a labdát. A 11-est Horváth kihasználta, ezzel 1 - 0-ra vezetett a Kecskemét.

Nemsokkal később egyenlített a Kisvárda, a középre ütött labdát gyengén fogta meg a Kecskemét kapusa, a kipattanót pedig pillanatokon belül bevarrta 5 méterről Milos Spasic.

A Kisvárda azonban nem sokáig örülhet, mert a 24. percben ismét Horváth volt eredményes. A passzt a kisvárdai középpályáról kapta, az eladott labdával megiramodott és jobb oldalról, éles szögből a távolabbi felső lécbe bombázta a labdát. Óriási védelmi hiba volt.

A második félidőben a Várda ugyan még próbálkozott az első percekben, de azt követően viszonylag hamar bekapta a harmadik gólt. Banó-Szabó kapott egy labdát a kisvárdai 16-os bal oldalánál és kiszorított szögből ballal a kapu bal oldalába bombázott. Ez a második gólhoz hasonlóan elég éles szög volt, de egyrészt jól eltalálta a labdát, másrészt azért egy kicsit Petkovic kapus is benne volt.

Ezt követően alig történt valami a pályán, a Kisvárda próbálkozásai nem jártak sikerrel.

Kecskemét Kisvárda 3 - 1