PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárvilág
#taylor swift
#calvin harris
Kiderült, hogy végig hazudott - már rajongói sem hisznek Taylor Swiftnek
Legalábbis volt szerelme, Calvin Harris Twitter bejegyzései erre utalnak.

Szerdán a TMZ oldalán megjelent egy cikk, mely szerint a nyár egyik legnagyobb slágerét, Calvin Harris és Rihanna This Is What You Came For című számát valójában Taylor Swift írta.

Ez első hallásra talán meredeknek tűnhet, hiszen az egykori countrycsillag portfóliójába ez a stílus nem igazán fér bele, de mint az énekesnő sajtósa nyilatkozta, a sztori valóban igaz, Taylor írta a szöveget Calvinnek, csupán álnéven (Nils Sjöberg) szerepel a lemezen. Hogy miért volt erre szükség?

Harris és Swift a dal megjelenésekor még együtt járt, de az énekesnő nem akarta, hogy kapcsolatuk árnyalja a dal sikerét, ezért sem ő, hanem, Rihanna énekelte végül fel a dalt. Taylor titka lett aztán kapcsolatuk veszte is, ugyanis az énekesnő kiborult Calvin egyik interjúja miatt, amiben kijelenti, hogy nem tartja elképzelhetőnek a közös munkát.

Calvin Harris ezek után már nem tagadta exe közreműködését új slágerében, kiemelve, hogy a szövegen kívül minden az ő munkája. Mindeközben a TMZ-nek Taylor ismerősei azt állítják, hogy a dallam egyik fontos része is az énekesnőé és ezt a DJ barátai is elismerték a lapnak.




A lemezlovas azonban Twitterén tagadja ezt, viszont azt bevallotta, hogy Taylor is énekel a vokálban. Bejegyzéseiben szidja volt kedvesét, amiért rossz színben akarja őt feltüntetni és nyomatékosan kéri, hogy inkább foglalkozzon új párjával, Tom Hidlestonnal, mintsem az állóvíz felkavarásával.

Nem minden fekete vagy fehér, így nehéz dolguk van a rajongóknak. Egyelőre úgy fest Calvin mellé többen állnak a kirobbant botrány kapcsán. Taylor rajongói kezdenek elpártolni kedvencük mellől, hazugnak tartják és már egy #TaylorSwiftIsOverParty nevű csoport is szerveződik, ahol a tagok az énekesnőn köszörülik a nyelvüket.


Taylor Swift és Tom Hiddleston. Fotó: Flynet Pictures

Taylor Swift és új kedvese, Tom Hiddleston. Fotó: Flynet Pictures

A történtekkel párhozamosan Swift új kedvese, Tom állítólag már az eljegyzésüket tervezi, névtelen forrásokra hivatkozva Us Weekly azt írja, hogy hamarosan lánykérésre kerül a sor és a Thor sztárja biztos benne, hogy Taylor igent fog mondani. A pár még csak egy hónapja van együtt, így ha ez a hír igaz, még celeb mértékkel nézve is rohamtempóval halad a kapcsolatuk.

Forrás: hirado.hu