PUZZLE
Bulvár hírek
#divat
#kollekció
Kiakadt a divatvilág a Moschino új kollekcióján
A Moschinót nem kell attól félteni, hogy kifutnának az őrült ötletekből! A legújabb trendjóslatuk szerint például hamarosan gyógyszeres dobozoknak öltözve rohangálunk majd az utcákon!

Ha átfutod a Moschino trendaktáit, annyi hangos botrányt találsz, amit még Vivienne Westwood is tutira megirigyelhetne. Először is ott vannak a 2014-es Meki-kollekció színes táskái és mobiltokjai, amiket bár azonnal elkapkodtak az üzletek polcairól a bemutató után, a divatvilág krémje nem igazán díjazta az ötletet. Na és a Barbie baba ihlette dizájner cuccaikra emlékszel még?


Ha azt hitted, hogy idén már semmi meghökkentővel nem lephetnek meg, akkor kapaszkodj, mertJeremy Scott idén is nagyot alkotott. A Moschino 2017-es tavaszi-nyári kollekcióját ugyaniselárasztották a gyógyszerek és a kapszulák. A milánói divathéten minden a pirulák és fájdalomcsillapítók körül forgott: a pulóvereket kapszulás printekkel turbózták fel, de volt még buborékfóliás borítéktáska, vagy gyógyszeres doboz formájú kiegészítő is. Viszont nem mindenki találta viccesnek az ötletet. Volt, aki a kollekció láttán online petícióba kezdett, hogy a termékekhez ne lehessen kereskedelmi forgalomban hozzájutni. A kritizálók szerint nagyon rossz az üzenet, és a cég egyáltalán nem érzi a felelőssége súlyát, tekintve, hányan adagolták magukat túl csak az elmúlt egy évben. „Mindig mondtam, hogy a divat az én egyetlen drogom és orvosságom” – próbálta magát kivágni Jeremy Scott – nem túl sok sikerrel.



Forrás: www.cosmopolitan.hu