PUZZLE
Bulvár hírek
#Ferrari
#sztárhírek
#autó
#baki
#buli
#Justin Beiber
Justin Bieber képes volt elveszíteni egy Ferrarit
Az énekes nemrég Hollywoodban partizott a barátaival és olyan jól sikerült a buli, hogy még az egyik luxus autóját is elhagyta.

Justin Bieber biztos, hogy azok közé tartozik, akik nagyon várják már a szilvesztert, hiszen úgy tűnik, hogy ez nem igazán az ő éve volt. Emlékszel még, mikor nemrég például visszautasították a hitelkártyáját egy gyorsétteremben, és egy rajongója fizette ki helyette a szendvicseit? Vagy mikor a múlt héten Frankfurtban konkrétan elsírta magát a koncertjén? Képzeld, pár hete hasonló cikis dolog történt vele, ugyanis a sztárpasi elveszítette a kocsiját!

A Ferrari 458-ast még tavaly augusztusban vette átszámolva majdnem 70 millió forintért és egyik este azzal ment bulizni Hollywoodba. Letette a kocsit az egyik Beverly Hills-i hotel előtt, ahol a haverjaival találkozott, és innen indultak partizni. Mikor azonban véget ért a buli, egyáltalán nem emlékezett arra, hogy merre is parkolt, úgyhogy egyből szólt az asszisztensének, hogy kezdje el keresni. A nőnek végül három hetébe telt, mire kiderítette, hogy Justin a Montage Hotel előtt hagyta a Ferrariját. „Az asszisztens pánikolva hívott fel minket és hallani lehetett a megkönnyebbülést a hangjából, mikor közöltük, hogy nálunk van az autó és nincs semmi baja. A sztárok sokszor hagyják a kocsijukat nálunk két látogatás között, így ha legközelebb jönnek, a becsekkolás után már egyből használni is tudják. Azt hittük, Justin pont ezt csinálta most is” – nyilatkozta a Daily Starnak a hotel egyik dolgozója.

Szerencsére azonban a sztárpasinak ez alatt sem kellett autó nélkül maradnia, hiszen csak azt kellett eldöntenie, a kedvenc Lamborghinijét vagy a 400 millás Ferráriját gurítja elő a garázsból.


Forrás : cosmopolitan.hu