AKTUÁLIS
#kézilabda
#szurkoló
#kisvárdai kézilabda
#jótékonyság
#adomány
Jótékony kisvárdai kézilabda-szurkolók
A Fanatic Girls és a Fanatic Boys nevet viselő kisvárdai kézilabda-szurkolói csapat sportszerető baráti körből verbuválódott össze.

Közös szenvedélyük a kézilabda, és a már barátsággá alakult találkozásaik idén decemberben önzetlen szívüket is megnyitotta. Először a Tündérkör Alapítvány által meghirdetett csokigyűjtő akcióban vettek részt, mely során egy nagy dobozt töltöttek meg finomságokkal, amelyet rászoruló gyerekeknek ajándékoztak.

Az elmúlt napokban játékokat, könyveket, gyümölcsöt gyűjtöttek, melyet a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház gyermekosztályán gyógyuló kicsi betegeknek vittek el. Ezen alkalommal találkoztak négy gyermekkel, akikről kiderült, hogy anyaotthonban élnek, és az ünnepeket a kórházban töltik. Ezen szomorú híren felbuzdulva, ahogy elhagyták a kórházat, máris folytatták jótékony gyűjtésüket, hogy a gyermekeknek további játékokat, ruhákat szerezzenek.

Legnagyobb örömükre, a közösségi oldalon közzétett felhívásukra órákon belül többen csatlakoztak, így már másokkal is összefogva, újra tudtak segíteni.

A kisvárdai Fanatic szurkolói csapat decemberi adományozása ez első volt, de elmondásuk szerint, semmiképpen sem az utolsó!

- Friss Média/DéGé -

fotók: Facebook