SPORT
Labdarúgás
#mérközés
#futball
#Kisvárda Master Good
#Kecskemét
#NB1
#vereség
Jobb volt a Kecskemét
Közel voltunk a pontszerzéshez, de a meccs után a hazaiak ünnepelhették meg ezüstérmüket - írták a Kisvárda Master Good honlapján a Kecskemét győzelmével véget ért mérkőzés után. A Kisvárda helyezése attól függően lesz hatodik, vagy hetedik, hogy az Újpest győz-e szombaton Debrecenben.

OTP BANK LIGA: 33. FORDULÓ

KECSKEMÉTI TE–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–0 (0–0)

Kecskemét, Széktói Stadion, 4457 néző, v.: Pintér Cs. (Vígh-Tarsonyi, Szécsényi)

KECSKEMÉT: Varga B. – Nagy K., Szabó A., Szalai G., Belényesi Cs., Zeke –Banó-Szabó, Nikitscher, Szuhodovszki – Horváth K. (Katona B., 65.), Tóth B. Vezetőedző: Szabó István

KISVÁRDA: Petkovics – Jovicic, D. Kovacic, Széles – Navrátil (Vida K., 83.), Melnik, Lucas (Ötvös, 79.), Alic – Makowski (Ilievszki, 79.) – Szpaszics (Camaj, 69.), Mesanovic. Vezetőedző: Milos Kruscsics

Gólszerző: Katona B. (1–0) a 68. percben

A gól története:

68. perc: Nikitscher vitte el a labdát a bal oldalon Jovicic mellett, a tizenhatoson belülre érve visszagurított Katona Bálint elé, a cserejátékos pedig nyolc méterről jobbal a kapu jobb oldalába lőtte a labdát, 1–0.

A vezetőedzők így értékelték a mérkőzést:

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: „A mérkőzésen érződött, hogy korábban csapágyasra járattuk a csapatot, de mindenki felszívta még magát erre a mérkőzésre, amit végig irányítani tudtunk. Nem játszottunk jól, inkább az akarat és a szív diadala volt ez. Szerencsések voltunk, hogy a mérkőzésnek abban a szakaszában szereztük a gólt, amikor talán nem álltunk hozzá közel, de így nem vált meleggé a vége. Döntetlenszagú meccsen nyertünk, megint kiderült, micsoda sportemberek a játékosaim.”

Milos Kruscsics, a Kisvárda Master Good vezetőedzője: „Kemény, szoros mérkőzés volt, azt kaptuk, amire számítottunk. A Kecskemét a második helyért harcolt, mi az önbecsülésünkért. Az első félidő nem sikerült túl jól, a hazaiak játszottak mezőnyfölényben. A második játékrészt jól kezdtük, Milos Szpaszics előtt hatalmas helyzet adódott, centikkel vétette el a kaput, majd a cserék után Driton Camajnak volt nagy lehetősége. Nem tudtunk kiegyenlíteni, pedig közel álltunk hozzá, gratulálok a Kecskemét megérdemelt ezüstérméhez.”