PUZZLE
Bulvár hírek
#esküvő
#házasság
#exférj
#csók
#Jennifer Lopez
#Marc Anthony
#békülés
Jennifer Lopez és Marc Antony újra összeházasodnak?
A két héttel ezelőtti csók után lehetett sejteni, hogy Jennifer Lopez és Marc Anthony között talán ismét fellángolt a szerelem, de arra valószínűleg senki nem számított, hogy máris újra oltár elé vonulnának…

Jennifer Lopez még a nyár végén szakított nála 18 évvel fiatalabb háttértáncos pasijával, akivel közel öt évig voltak együtt. Állítólag azért döntöttek a szétvallás mellett, mert teljesen elhidegültek egymástól. De a rosszindulatú pletykák szerint inkább arról volt szó, hogy Casper Smart ismét félrelépett.

J.Lo azonban a jelek szerint nem szomorkodott sokáig, és inkább egy régi szerelmével vigasztalódna – egészen pontosan volt férjével, Marc Anthonyval! Két héttel ezelőtt ugyanis a 17. Latin Grammy díjkiosztógálán nagyon megható beszédet mondott exéről, majd elcsattant egy csók is. Másnap pedig robbant a hír, hogy Marc elválik venezuelai topmodell feleségétől, akivel csupán két éve házasodott össze. Így tényleg szabad lett az út, hogy Jen és Marc újrakezdjék kapcsolatukat.

Képzeld, a Radaronline forrása szerint azt is elhatározták, hogy másodszorra is összeházasodnak. Állítólag 2017. június 5-re tűzték ki a nagy napot, mert 13 évvel ezelőtt ugyanezen a napon mondták ki a boldogító igent egymásnak. A közeli barát szerint a gyerekek is nagyon örülnek annak, hogy szüleik újra együtt vannak, mivel nem igazán szerették mostohaanyjukat. Te mit szólsz a meglepő hírhez?


Forrás: cosmopolitan.hu