PUZZLE
Bulvár hírek
Itt a vége: Kim Kardashian és Kanye West válik
Hat év házasság után külön utakon folytatják.

Nem először röppenek fel hírek a sztárpár kapcsolatának gondjairól, noha egy darabig próbálták rendbe hozni a viszonyukat, de úgy tűnik, az utolsó csepp is a pohárba került, végleg menthetetlen a házasságuk – számolt be a PageSix.

Kim már felkeresett egy válóperes ügyvédet, hogy mihamarabb pontot tehessenek az ügy végére. Egy bennfentes beszámolója alapján, Kardashian nem bírta tovább a rapper hangulatingadozásait, már képtelen akár csak egy szobában tartózkodni férjével és a jegygyűrűjét sem hordja már.

A család egyelőre még nem nyilatkozott a szárnyra kapott hírekkel kapcsolatosan, de ismerőseik szerint, ennek a kapcsolatnak vége. Kim és Kanye lassan egy éve nem lakik már együtt, az ünnepeket is külön töltötték. Ha igazak a pletykák, már folynak a tárgyalások a két fél között a gyermekelhelyezésről és a vagyonmegosztásról.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.


Forrás: MTI

-FrissMédia-