SPORT
kézilabda
Így értékelte az Érd elleni kiélezett találkozót Bakó Botond és Siska Pálma
Az Érd egy nagyon komoly játékerőt képviselő csapat, minden poszton két kiemelkedő képességű játékosa van. Nem véletlenül tartoznak a közvetlen magyar élmezőnyhöz. Tamara Radojevics váratlan kiesése új helyzetet teremtett a csapatnál, nemcsak mennyiségileg, hanem minőségileg is kevesebben lettünk, csökkentek a variációs lehetőségeink. Ettől függetlenül stabil és jó játékot mutattunk.

A mérkőzésen végig nagy hittel, tartással, akarattal játszottunk. Játékosaim felnőttek a feladathoz, átérezték, annak fontosságát, hogy csak egységesen, egymásért küzdve tudunk eredményt elérni. Vereségünk ellenére megdicsértem a csapatot, büszke vagyok rájuk, mert az utolsó pillanatig hajtottak, és benne volt a mérkőzésben a bravúr lehetősége – értékelte a találkozót Bakó Botond.


A hazaiak egyik legjobbja Siska Pálma volt, a nyáron Kecskemétről érkezett átlövő hatszor volt eredményes.

– Nagyon kiélezett mérkőzés volt, örülök, hogy helyt tudtunk állni. Volt ugyan egy kisebb hullámvölgyünk, de fegyelmezetten játszottunk. Úgy érzem, mind védekezésben, mind támadásban betartottuk az edzői utasításokat. A végén közel voltunk a pontszerzéshez, sajnos nem sikerült – fogalmazott Siska Pálma.

A Kisvárda Master Good SE pénteken a Dunaújváros Kohász KA vendége lesz.

-kisvardakezi.hu-