AKTUÁLIS
#Nyíregyházi Állatpark
#százforintos nap
#adományozás
Idén 9 000 látogató volt a 100 forintos napon
Már hagyomány, hogy a Nyíregyházi Állatpark a szeretet jegyében karácsony előtt adománygyűjtő napot szervez. Nem volt ez idén sem másként, amikor is hatodik alkalommal nyitotta tágra a kapuit a 100 forintos nap alkalmából a Nyíregyházi Állatpark.

Szombaton, december 1-én mindenki 100 forintos belépőjegy megvásárlásával látogathatta a Nyíregyházi Állatparkot, a kérés csak annyi volt a szervezők részéről, aki tud, hozzon magával olyan ajándékot, ami számára nélkülözhető, de mások számára még hasznos lehet. Ebben az évben annak ellenére, hogy munkanap volt és az év leghidegebb napján vagyunk túl elmondható, hogy sikeres volt ismét az akció, hiszen 9 000 látogató 20 teherautónyi ajándékot adományozott.

Az összegyűjtött adományokat - mely javarészt ruhanemű, játék és tartós élelmiszer volt. Az Állatpark munkatársai - 25 családsegítő szervezeten keresztül - több ezer rászoruló családhoz juttatták el az adományokat.

Ezzel a különleges nappal, két célt is megvalósított az Állatpark. Egyfelől, akik egész évben nem tudták megfizetni a belépőjegy árát, most megnézhették a 30 hektáros park 5000 állatát, másrészt az összegyűjtött ajándékok nagyon sok embernek szerezhetnek majd karácsonykor örömöt.

Fotók: Nyíregyházi Állatpark