NAGYVILÁG
#húsvét
#Kiss Róbert Richard
Húsvéti programdömping: sosem volt még ennyi fesztivál húsvétkor
Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró ezúttal a húsvéti foglalásokról és programokról beszélt a Hír TV adásában.

Hatalmas dömpingre számítanak a húsvéti időszakban a szálláshelyek. A turisztikai szakértő szerint a vendégéjszakák száma elérheti akár a félmilliót is. A legtöbben a wellness szállodákban pihennek, sok helyen már telt házas a hosszú hétvége. Nagy lesz a mozgás országon belül és a külföldiek is nagy számban érkeznek az ünnepre. A hazai turizmus folyamatos fejlődésében a SZÉP kártya is hatalmas szerepet játszik Dr. Kiss Róbert Richard szerint.

H

"Útnak indulunk Budapestről, a nagyvárosokból a kisebb települések irányába, onnan pedig a falvakba. Nagyon sok hely van, ahol húsvéti ünnepségek sorozatával várják a vendégeket. A külföldi turisták pedig Budapestet és a fürdővárosokat célozzák meg elsősorban, a határ közeli települések lakói pedig átruccannak egy-egy húsvéti fesztiválra a magyarországi városokba, településekre" - mondta a szakértő a Hír TV adásában.