18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést - meghalt a motoros
Jó látási viszonyok, egyenes útszakasz, motorozáshoz való idő. A debreceni fiatalember Tokajból tartott haza vasárnap este, amikor Nyírtelek előtt, Gyulatanyánál egy őz keresztezte az útját. Hiába fékezett, az ütközés elkerülhetetlen volt. Motor és motorosa tehetetlenül sodródott az úton, egy Nyíregyháza felől közlekedő személygépkocsi oldalába csapódott a 37 éves férfi. A mentők közel másfél óráig küzdöttek a motoros életéért, de sérülései miatt már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt vasárnap 20 órakor a 38-as számú főút 28. kilométerszelvényében Nyírtelek közelében, Gyulatanyánál. Az eddigi adatok szerint egy motorkerékpáros őzzel, majd egy személygépkocsival ütközött. A 37 éves debreceni férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a helyszínelés idejére a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból elterelték, Az útzárat 23 óra 30 környékén oldották fel.

- FrissMédia -