PUZZLE
Bulvár hírek
#esküvő
#Meghan Markle
#Harry herceg
#Erzsébet királyné
#Angol királyi család
Harry herceg máris esküvőre készül?
Alig egy hónapja jelentette be az angol trónörökös, hogy újra szerelmes és máris azt pletykálják, nemsokára feleségül veszi Meghan Markle-t. Az egésszel csak az a gond, hogy közben nagyon régi szokást akar megszegni!

Sikerült ismét lázba hozni a royal-fanokat, hiszen már lassan egy hónapja, Harry herceg nemrég közleményben erősítette meg a hírt: tényleg együtt járnak a Briliáns elmék sztárjával. A pár állítólag annyira szerelmes egymásba, hogy nem is akarnak sokat várni az esküvővel. Viszont már most borítékolható, hogy ezzel alaposan kihúzzák majd a gyufát Erzsébet királynőnél! A pár ugyanisAmerikában szeretné tartani a ceremóniát, amivel azonban megszegnék az uralkodói család egyik legfontosabb tradícióját. A herceg ezt viszont egészen máshogy látja.

„Harry most már bármit megúszhat, és mivel eleve meg akarta erősíteni a királyi család az amerikai kapcsolatait, ez egy remek lehetőség lenne arra, hogy ez megvalósulhasson. Meghan torontói, de Kaliforniát is az otthonának tekinti. Ráadásul mindig is arról álmodozott, hogy ott fog egyszer férjhez menni. Harry pedig mindent megtesz azért, hogy boldognak lássa szerelmét” – nyilatkozta a Radar Online forrása. De vajon mit szól majd a tervhez Erzsébet királynő?


Forrás: cosmopolitan.hu