18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
#Komoró
#Fényeslitke
#Suzuki Swift
Halálos baleset Komorónál: egy 24 éves édesapa az áldozat
​Vasárnap hajnalban eddig tisztázatlan körülmények között Komoró külterületén a 4145-os ( régi 4-es ) elkerülő úton összeütközött két személygépkocsi, amelyben összesen hárman utaztak. A Suzuki 24 éves mándoki vezetője szörnyethalt, életét már nem tudták megmenteni.

Információink szerint a vétkes gépkocsit egy mándoki férfi vezette, aki évek óta a rendőrség látókörében van, jellemzően drogos ügyletei miatt. Úgy tudjuk, a férfi az a személy, aki ezelőtt három éve Mándok belterületén az első fokú, nem jogerős ítélet szerint szándékosan gázolt el három közfeladatot ellátó személyt. A férfit tavaly év végén több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt öt év börtönbüntetésre, öt év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre, valamint hét év közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélték. Azonban az ítélet nem lett jogerős, mivel a férfi és védője fellebbezett.

A120C199_2401276M_CANON.JPG

A baleset helyszínét a rendőrök hermetikusan lezárták és bűnügyi technikusok, drogkereső kutyák lepték el a területet, mivel felmerült, hogy a kocsiban drog lehet.

Jelenleg még az sem tisztázott, hogy ki vezette a balesetet okozó gépkocsit. Azonban a bűnügyi technikusok mindent rögzítettek, így DNS és ujjlenyomat rögzítésre is sor került.

A Seat Fényeslitke irányából közlekedett, amikor is balra ívelő kanyarból kisodródva frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő Suzukival. A becsapódás olyan nagy volt, hogy a vétlen gépkocsi eleje és utastere gyakorlatilag megsemmisült. A 24 éves édesapának esélye sem volt a túlélésre.

A rendőrség szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.