18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
#gázolás
#súlyos sérülés
#Nyírbátor
Ha nem bontják fel a járdát, ha nem előz az autó...
Megdöbbentő részletek az éjszakai nyírbátori gázolás ügyében

Mint munkatársunk beszámolt róla, péntekről szombatra virradó éjszaka Nyírbátorban, a Pócsi utcában egy személygépkocsi elgázolt egy 27 éves helyi férfit. A fiatalembert a helyszínen újra kellett éleszteni.

Munkatársunk újabb, megdöbbentő részleteket tudott meg a szörnyű balesetről:

A 27 éves férfi problémás élete kezdet helyre rázódni, volt munkahelye és a tudatmódosító szerekről is leszokott. Legalább is így tudják a környéken lakók. Talán ő is rájött, hogy az az életmód ahogy élt, nem folytatható tovább. Azonban az élet másként rendelte, sorsát több szerencsétlen folyamat együttállása gyökeresen megváltoztatta.


Nyírbátor, Pócsi út. Ez az az út, ami Nyíregyházával összeköti a sárkányok földjének is nevezett várost a megyeszékhellyel. Napközben rendszeresek az ellenőrzések, nagy a forgalom, a temető közelsége miatt jelentős gyalogosforgalom. Száguldoznak - ahogy mondja az egyik virágárus. Bár az út két szélén van járda, azonban egy korszerűsítés miatt a bevezető szakasz bal oldalán több száz méteren feltörték a járdát. Az éktelen betontömbök mintegy momento meredeznek az ég felé. Járni rajta egyenlő a lábtöréssel. Sándor azonban napi rendszerességgel ezen a járdán közlekedett, merthogy a baleset helyszínétől körülbelül 300 méterre lakik. Kilépve a lakásból nem is kellett kereszteznie a forgalmas utat, ha a városba akart menni. Azonban a felbontás miatt Sándor a másik oldalon közlekedett.

Péntek éjszaka azonban több tényező együttese miatt egy élet örökre megváltozott. Nyíregyháza irányából érkezett egy BMW, amit a gázoló Audi előzött. Egyesek tudni vélik, hogy a két személygépkocsi "ralizott, versenyzett". helyszíni információ szerint előzés volt, és ekkor történt meg a baj. Sándor állítólag figyelmetlensége miatt a gépkocsi elé lépett, amelynek a jobb első része ütötte el őt. Teste függőlegesen megpördülve letörte a gépkocsi visszapillantó tükrét, majd hosszanti irányban mély horpadás és karcolás keletkezett a gépkocsi teljes hosszán. Az ütközés erejétől a férfi egyik cipője egy épület tetejére repült, a másikat a ütközési ponttól körülbelül 50 méterre, az út ellentétes oldalán találták meg, egy fán.

A férfi magatehetetlenül arccal zuhant az aszfaltra. Úgy tudjuk, hogy fejsérülése miatt alakult ki életveszélyes, kritikus állapot. Válságos állapotban kezelik a nyíregyházi kórházban.