18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
#Nyírbátor
Gázolás volt Nyírbátorban. Több mint egy órán keresztül élesztették újra a balesetet szenvedett férfit
Éjszaka Nyírbátorban, a Pócsi utcában eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elgázolt egy 27 éves helyi férfit. A fiatalembert a helyszínen újra kellett éleszteni. Stabilizálása érdekében heroikus küzdelmet végeztek a helyszínre érkező, emelt szintű ellátást biztosító mentőegységek

A személygépkocsi Máriapócs irányából közlekedett a belváros felé, amikor - a vezető állítása szerint - a férfi kilépett elé. A gépkocsi jobb oldali ütközője kapta el a férfit, majd a visszapillantó tükröt letörve, az aszfaltra arccal lefelé zuhanva eszméletét vesztette.

Szintén helyszíni információnk, hogy a személygépkocsi állítólag előzésben volt és már pont visszatért a sávjába, amikor a gázolás bekövetkezett.


A baleset helyszínén ott volt a gépkocsivezető családja, és az életveszélyesen sérült férfi édesanyja is. A gépkocsit vezető, szintén helyi húszas évei végét taposó férfi sokkos állapotban volt. Édesanyja azt mondta, hogy a barátját ütötte el a fia.

Úgy tudjuk, hogy a gépkocsi vezetőjét vérvételre előállították, de arról jelenleg nincs információnk, hogy ennek mi volt az oka. Közben a helyszínre érkezett az igazságügyi műszaki szakértő is, aki sok kérdésre ad majd választ, miután kielemezték a begyűjtött adatokat. Ilyen fontos kérdés például, hogy személygépkocsi mekkora sebességgel haladt az érintett útszakaszon.