18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#gyilkosság
Gyerekek előtt verhette agyon az élettársát egy nyíregyházi férfi
Ma hajnali egykor érkezett egy telefonhívás a rendőrségre, miszerint egy 45 éves nő holtan fekszik egy Nyíregyháza Guszev-lakótelepi házban. Mint kiderült, a nőt olyan súlyosan megverték, hogy belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indult eljárásban, a telefonhívást követően azonnal azonosította a feltételezett elkövetőt és a nyomozók intézkedtek az elfogásáról, ami ma hajnalban meg is történt. A férfi azóta őrizetben van és információink szerint kezdeményezni fogják a letartóztatását.


Helyszíni információink szerint, a nőt valamikor csütörtök-péntek környékén bántalmazhatta a férfi a saját lakásukban, majd távozott az ingatlanból.


Információink szerint a lakásban a nővel hat gyermek maradt. Állítólag próbálták felkelteni a nőt, mivel a gyerekek úgy tudták, hogy alszik.


Egyébként a gyerekek a férfi lányának gyermekei és a feltételezett elkövető és az áldozat nevelte őket. A gyermekek között van egy súlyosan cukorbeteg 11 éves lány is. Információink szerint a gyermekek elhelyezéséről a rendőrség intézkedett.

Úgy tudjuk, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta a nőt.