SPORT
Labdarúgás
Foci: két tabellán a Várda az élen
A labdarúgó NB I 33. fordulója után a Nemzeti Sport számba vette a különböző mutatók alapján összeállítható sorrendeket. A hazai és idegenbeli meccseket, a szerzett és kapott gólokat, illetve a bajnokság különböző szakaszait összegző 12 tabella közül haton a Ferencváros, hármon a Paks, kettőn a Kisvárda, egyen a Puskás Akadémia zárt az élen.

A bajnok Ferencváros a pontszámítás alapján összeálló, hagyományos tabella mellett további öt sorrendben, az idegenbeli meccseken szerzett pontok, a kapott gólok, az idegenben kapott gólok, valamint a 12–22. és a 23–33. forduló tabelláján végzett az élen a 2021–2022-es idényben - írja a Nemzeti Sport.

Amiben a Fradi visszaesett az egy évvel ezelőtti mutatókhoz képest, az a hazai teljesítmény. A 2020–2021-es évadban ugyanis 16 meccsen 41 pontot szerzett a Groupama Arénában, most csak 33-at, és ezúttal nem is az első helyen végzett ebben az összevetésben. A Kisvárda volt a legjobb otthon, 16 meccsen elért 11 győzelemmel, illetve 36 ponttal. Az ezüstérmet szerző kisvárdaiak emellett az otthon kapott gólok összevetésében zártak az élen.

A tabellákat IDE kattintva nézheti meg.

- FrissMédia -