SPORT
Labdarúgás
Felipe átverte a kisvárdai klubját?
Felipétől kaptunk egy kérést, hogy nem tökéletes a térde, nem érzi olyan frissnek a testét, mint a korábbiakban, harmincöt évesen szeretne a civil életére, a családjára koncentrálni. Ezért szeretné, ha meg tudnánk állapodni a távozása feltételeiben - írta közleményében két héttel ezelőtt a kisvárdai klub. A kérésnek eleget téve a kub elengedte a kapust.

Ehhez képest - írja a csakafoci.hu - komoly fordulatot jelent a hír, amely Brazíliában jelent meg: a Globo Esporte vasárnapi cikke szerint Felipe a helyi harmadosztályban szereplő Botafogo (PB) – nem összetévesztendő a világhírű Botafogóval – csapatánál folytathatja pályafutását, jelenleg a szerződtetése feltételeiről tárgyalnak a felek. Megegyezésről még nincs szó, ehhez majd Evaristo Piza vezetőedző beleegyezése is szükséges lesz majd – hangsúlyozza a brazil portál.

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója január első hetében jelentette be a brazil kapus távozását. Feipe hangsúlyozta: nem kívánja folytatni pályafutását, mostantól inkább a civil életre és családjára koncentrál. Felipe hivatalosan távozott is NB I-es klubjától, amely már az “utódját” is megtalálta a mezőkövesdi Dombó Dávid személyében.

- FrissMédia -