PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárvilág
#szerelem
#2023
#top
#párok
Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban
A 2023-as évről sok minden elmondható, kivéve, hogy unalmas lett volna. Na, de lássuk, mi a helyzet párkapcsolatok terén! Mik voltak a legnagyobb szerelmek idén?

Kulcsár Edina és G.w.M.

Az egykori szépségkirálynő sok rajongóját feldühítette, amikor kiderült, elválnak útjaik egykori párjával, Csutival. Mikor kiderült, hogy G.w.M.- mel, azaz Varga Márk rapperrel jött össze, még nagyobb felháborodást okoztak. Azonban a párkapcsolatuk és szerelmük azóta is töretlen és Edina egy csodálatos kislánnyal ajándékozta meg a férfit. Nemrég azonban egy reality műsor indítása után (aminek címe “Vargáék”) kiderült, hogy nem minden felhőtlen és olykor Edinánál el is törik a mécses, amikor a férfi nem foglalkozik velük eleget vagy nem méltó módon bánik velük. Azóta a nő nyilatkozott és elmondta, hogy ezek időszakos dolgok és azóta minden rendben van és nem kell mindent annyira komolyan venni.

Mindenesetre ők az egyik befutók 2023-ban a kozepsuli.hu toplistája szerint.

Fotó forrása: Blikk

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé

Az amerikai sztáredző, Shane Tusup és barátnője, a többszörös fitneszbajnok Nagy Viktória Zoé novemberben osztották meg a közösségi médiában, hogy eljegyezték egymást. A szerelmesek teljesen odáig vannak egymásért, Tusup így nyilatkozott:

Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam. (Forrás: 24.hu)

Fotó forrása: Shane Tusup Instagram

Curtis és Barna Judit

Széki Attila, művésznevén Curtis és párja, Barnai Judit 2020 novemberében vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A szerelmük azóta is töretlen, méghozzá annyira, hogy 2023-ban ők nyerték meg a Nyerő Páros c. műsort. A válogatott kosárlabdázó, Judy mély őszinteséggel beszélt kapcsolatukról és őket ért bántásokról a műsor alatt, azonban úgy tűnik, ez csak méginkább megerősítette őket és egymás iránt érzett szerelmüket.

Fotó forrása: Femina.hu

Rippel Feri és rejtélyes barátnője

Rippel Feri egy újabb posztjában meglepő dolgot tett. Méghozzá egy szőke bombázóval jelent meg és mutatta be a nagy nyilvánosságnak, amihez csak ennyit fűzött: “Love is love”.

Szerintünk előkelő helyen szerepelnek a 2023-as szerelmi toplistán!

Fotó forrása: Rippel Feri Instagram