PUZZLE
Életmód
#kutya
#életmód
#furcsa
#kávézó
#unikornis
#müzli
Ezek a legfurcsább kávézók a világon
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezekről a kávézókról még nem hallottál korábban!

Az alábbi négy kávézó/vendéglátóhely igazán nem mindennapi tematika köré épült. Mindegyik egyedülálló a maga nemében - van köztük TÉNYLEG NAGYON fura, és van olyan is, ami szerintünk édes és kreatív ötlet.


1/4

1.) The Unicorn Café ( Bangkok, Thaiföld)

Unikornis mennyország! Rózsaszín, glitteres berendezés és szivárványos egyszarvúak borítják a falakat, a padlót és a polcokat ebben a kis kávézóban! Minden étel és ital szivárványszínekben pompázik és még a hamburger is egy kis unikornis szarvval díszítve érkezik: varázslatosnak hangzik, igaz?

2/4

2.) The Cereal Killer Café (London, Anglia)

Több mint 100 féle müzlit kóstolhatsz itt (köztük régi, elfeledett klasszikusokat is), 30 féle tejjel locsolhatod meg őket, és 20féle feltétből válogathatsz. Mindezt igazi retró hangulatban! Ja, és persze sok-sok fajta kávé is szerepel az itallapon, hgy még jobban induljon a reggel.

3/4

3.) The Poop Café (Szöul, Dél-Korea)

Talán ez a legbizarrabb a felsoroltak közül! A kis 'poop' emoji ihlette a berendezését és tematikáját ennek a kávézónak, így mindenütt ezt láthatod: a tapétán, a dísztárgyakon. Ja, és kis WC csésze alakú poharakból ihatod a feketét...Hm...Ehhez inkább nem fűzünk hozzá többet!

4/4

4.) The Dog Café (London, Anglia)

A macskás kávézók egyre elterjedtebbek, így aztán nem meglepő, hogy végre egy kutyás hely is nyitott. Na, de nem a gazdiknak, hanem az ebeknek! Itt ugyanis a kiszolgálás csakis a kutyusokat illeti meg: organikus kaja és puha pihenőkosarak várják a négylábúakat.


Forrás: joy.hu