PUZZLE
Bulvár hírek
#Harrison Ford
#Carrie Fisher
#titkos románc
Ez volt Harrison Ford reakciója a leleplezett titkos viszonyára
A 40 éves titok kiteregetése nagy valószínűséggel meglepte a színészt, ezért lehetett ennyire szófukar.


Carrie Fisher a People magazinnak adott exkluzív interjúja felbolygatta a világot, melyből ugyanis kiderült egy közel 40 éves titok, miszerint neki és Harrison Fordnak volt egy bor áztatta, intenzív három hónapos románca.


Carrie Fisher és Harrison Ford egy archív felvételen a New York-i Plaza Hotel előtt. Fotó: New York Daily News

Carrie Fisher és Harrison Ford egy archív felvételen a New York-i Plaza Hotel előtt. Fotó: New York Daily News


Ford nem úgy tűnik, hogy a sajtónak kommentálná Fisher önéletrajzi ihletésű könyvét, a The Princess Diarist-t, valamint a benne foglaltakat, de Carrie elmesélte, hogy neki mit mondott kollégája a vallomásról.

“Ügyvédet!” – vágta rá viccesen a színésznőnek Harrison, aki sokkal bővebb véleményt azután sem formált a könyvről, hogy Fisher hónapokkal ezelőtt elküldte neki a kéziratot.

A régóta pletykált kapcsolatról, mely a rajongók számára most biztosan egy megvalósult álom lehet, megdöbbentő részletességgel mesél a most 60 éves színésznő. Többek közt abba is beavatja az olvasóit, hogy akkoriban Ford mennyire rossz lepedőakrobata volt, melyet azzal próbál kicsit tompítani, hogy ő viszont a csók terén volt eléggé ügyetlen. A színésznő egyébként emlékiratainak ezt a fajta kifacsarását szerdán közösségi oldalán kérte ki magának, aki szerint a könyvben foglaltak egyáltalán nem jelentik azt, hogy Ford rossz szerető volt.

A három hónapig tartó “szerelem”-nek egyébként Fisher bevallása szerint semmi köze nem volt Ford első válásához, de bevallottan sokat fantáziált róla akkoriban, hogy Harrison egyszer majd annyira szeretni fogja őt, hogy meglepi egy jegygyűrűvel.


Forrás: hirado.hu