PUZZLE
Életmód
#fogyás
#test
#diéta
#body
#military diet
Ez lesz 2017 legnépszerűbb diétája
Egy hét alatt mínusz 4,5 kiló? Újabb döbbenetes diéta hódít, amivel pár nap alatt akár egy egész ruhamérettel lehetsz karcsúbb! Kíváncsi vagy a titokra?

Nem véletlenül kapta a „military diet” kifejezést a legfrissebb diétás program, ami egyre népszerűbb a hollywoodi sztárok körében. A speciális étrend ugyanis annyira szigorú, hogy az amerikai hadsereg dietetikusai fejlesztették ki a katonáik számára, hogy minél gyorsabban szuper formába kerüljenek. Az eredmény pedig tényleg hihetetlen: a 7 napos fogyókúra után állítólag 4 és fél kilóval nyom kevesebbet a mérleg! Nem csoda, hogy a legmenőbb Los Angeles-i személyi edzők is boldogan alkalmazzák már a vendégeiken és az olyan hírességeken is, mint Kourtney Kardashian. Pedig a kőkemény diéta valóságos vasakaratot igényel, hiszen három nap alatt összesen 1000 kalóriát lehet csak bevinni a szervezetbe!

military-diet-challange-cosmopolitan.jgp

military-diet-cosmopolitan2.jgp

Igen, jól olvastad, egy átlagos napi étrend nagyjából néz ki: egy tojás, egy fél banán és egy szelet toast reggelire, egy főtt tojás és 5 db puffasztott rizs ebédre, 200 gramm sonka brokkolival uzsonnára, vacsira pedig répa, banán és egy fél csésze vanília fagyi engedélyezett. „Most mindenki ezt használja, aki rövid idő alatt akarja ledobni a felszaladt pluszkilókat.. Varázslatos és nem is kerül sokba” – meséli egy amerikai stylist a New Idea portálnak. Azonban nem mindenki ért egyet a drasztikus diétával és sokan támadják, hogy az ilyen egészségtelen táplálkozás súlyos következményekkel károsíthatja a szervezetet. Sőt az extrém éheztetés csak rövid távon nyújt gyors súlyvesztést és a felesleges kilók állítólag hamar vissza is térnek. Mit gondolsz, te kirpbólnád?


Forrás: cosmopolitan.hu