KÉK FÉNY
#baleset
#Székely
#halálos
#négyes főút
Esélye sem volt az 56 éves mándoki férfinak - fotók, videó
Mint írtuk korábban, halálos baleset történt ma kora délután Székelynél a négyes főúton. A balesetben egy 56 éves mándoki férfi halt meg, elképzelhető, hogy a balesetet rosszullét okozta.

Egy harminc tonna kavicsot szállító nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 296-os kilométerszelvényénél, Székely térségében. A baleset brutalitása, hogy a Mercedes a felismerhetetlenségig összetört. A balesetet szenvedett férfit a demecseri és a baktalórántházi tűzoltók próbálták kiszabadítani a roncsok közül. A mentést nagy mértékben nehezítette a rendkívüli módon összetört utastér. A mentéshez mentőhelikopter és több mentőegység is érkezett, de a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Egy a helyszínen lévő férfi stábunknak elmondta, hogy a személygépkocsi Kisvárda irányából haladt Nyíregyháza felé, amikor az első székelyi kereszteződést követően egy íves kanyart elhagyva kezdett sodródni a menetiránnyal szemközti sávba, ahol a sódert szállító kamion közlekedett Kisvárda irányába. A kamionvezető próbálta elkerülni az ütközést jobbra kormányzással, de nem sikerült neki.

A személyautó a kamion bal első kerekébe csapódott, azt kitörve az ütközéstől mintegy 50 méterre, az eredeti menetiránnyal szemben állt meg. A gépkocsi bal eleje gyakorlatilag eltűnt, a vezetőoldali ajtó a kamion alá préselődött.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. Az útzárat 18 óra 40 perckor feloldották.