SPORT
Labdarúgás
#Honvéd
#kisvárda
Elkezdődött!
Pályára lépett a Várkerti Stadionban, a labdarúgó NB I 13. fordulójában a Kisvárda és a dobogós Honvéd. A játékvezető Solymosi Péter.

A meccs kapcsán néhány érdekességet gyűjtött össze a Nemzeti Sport. A két csapat eddigi egyetlen élvonalbeli mérkőzését a Honvéd 4–0-ra megnyerte.

♦ A Honvéd veretlen maradt legutóbbi három bajnoki mérkőzésén, a Kisvárda viszont nyeretlen a legutóbbi négyen. A várdaiak mintája eddig: négy vereség–négyes veretlenségi sorozat–négyes nyeretlenségi sorozat.

♦ A kispestiek legutóbbi hat bajnoki mérkőzésén összesen hat gól esett. Négy mérkőzésen egy gól esett, egyen egy sem, egyen kettő, az MTK–Honvéd 1–1-e jóformán gólzápornak minősíthető.

♦ A Kisvárda kettő vagy több gólt kapott legutóbbi négy bajnoki mérkőzésének mindegyikén. Az abszolút újonc 12 bajnokijából csak egyszer végzett kapott gól nélkül.

♦ A Honvéd kellemetlen vendégnek számít, legutóbbi tíz idegenbeli bajnoki mérkőzéséből csak kettőt veszített el – mindkettőt a felcsúti Pancho Arénában, egyet a Vidi, egyet a Puskás Akadémia ellen.

Szurkoljunk hát együtt a mieinknek!