18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#utcalány
#prostituáltak
#nyíregyházi prostituált
#agyonverte
Elítélte a bíróság a férfit, aki majdnem agyonvert egy utcalányt
​Kifosztás és testi sértés bűntette miatt mondta ki bűnösnek és ítélte három év hat hónap börtönbüntetésre, valamint négy év közügyektől eltiltás büntetésre a Nyíregyházi Járásbíróság azt a vádlottat, aki 2022 év végén bántalmazott egy nőt.

Az ítélet tényállása szerint a vádlott és a sértett 2022. december 16-án ismerkedett meg a nyíregyházi vasútállomáson, majd megállapodtak abban, hogy a sértett pénzért szexuális szolgáltatást nyújt B.G. vádlottnak, így ebből a célból egy közelben lévő társasház pincehelyiségébe mentek.

B.G. előre átadta a pénzt a sértettnek, ám időközben vita alakult ki közöttük a szolgáltatás időtartama kapcsán, mely miatt a vádlott a sértettet több alkalommal fejen ütötte, fejét a falba verte, majd megrúgta. Ettől a sértett eszméletét vesztette, majd B.G. vádlott magához vette a nő táskáját a benne lévő mobiltelefonnal, készpénzzel, illetve arany ékszerekkel.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bíróság előtt a vádlott beismerte a bűnösségét a bűncselekmények elkövetésében, azonban részletes vallomást nem tett.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, míg az ügyész fenntartotta a jogorvoslati nyilatkozattételre nyitva álló háromnapos határidőt.