18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Beismerte tettét az utcalányt majdnem agyonverő vasmegyeri férfi
A Nyíregyházi Járásbíróságon, előkészítő üléssel kezdetét vette egy brutális nőbántalmazás ügy. A férfi, mivel nem volt elégedett a szolgáltatással, a nála jóval alacsonyabb, vékony nőt legalább hat alkalommal kis-közepes és közepesnél nagyobb erővel brutálisan bántalmazta jellemzően a fején, majd elvette az összes értékét. A férfi a vádirattal egyezően ismerte el a bűnösségét azonban a tárgyalás jogáról nem mondott le.

Az előkészítő ülésen a sértett és a vádlott is megjelent, így nem volt semmilyen akadálya, hogy a Járásbíróság bírája, dr. Marcsek Anikó lefolytassa az eljárást.

A látvány megdöbbentő volt, mármint a tettes és a sértett erőviszonyait meglátva. A sértett nő a maga 147 centiméterével, törékeny alkatával eltörpült a húshegyként fölé tornyosuló, kigyúrt izomzatú, legalább 180 centiméter magas férfi mellett. A nő a bántalmazás óta gyakorlatilag fizikailag és szellemileg is leépült. Napjai félelemben telnek. A mai napig retteg bántalmazójától, az akkor átélt borzalmakat nem tudta feldolgozni érzelmileg, emberileg egy roncs lett. Segítséget nem kapott, hogy a lelki sebei begyógyuljanak.

A bíróságon remegve, alig érthetően beszélt, az a nő, aki elmondása szerint egy évvel ezelőtt még életvidám nő volt. Azonban azon a szörnyű estén egy négygyermekes családapa, aki a feleségével összeveszett, gyors kielégülésre vágyva szexpartnert keresett.

A vádirat szerint a nő az állomásnál ismerkedett meg az ügyfelével. Rövid beszélgetést követően megállapodtak a 4500 forint fejében nyújtandó szolgáltatásban. Ez jellemzően pár perces cselekmény. Gyors kielégítés, aztán a kuncsaft mehet a dolgára. A szolgáltatásra az Arany János utca egyik bérházának pincéjében került sor. Ide a nőt és a férfit nagy valószínűséggel az egyik lakó engedte be.

A vádirat szerint a pincében egy darabig minden a megszokott módon ment, azonban a nőnek jóval több időbe telt a férfit kielégíteni, amit az apró termetű nő a férfinak szóvá is tett.

"Te rohadt k.rva, k.rva, k.rva" - üvöltötte a férfi és ezzel egyidőben elemi erővel ököllel elkezdte ütni a nő arcát. A helyszínen látható vérnyomok azt mutatják, hogy a férfi fékezhetetlen, iszonyú nagy erővel csapott le az áldozatára több alkalommal is. Csakhogy a magából teljesen kikelt férfinak ez nem volt elég. A dokumentumok szerint bakancsos lábával többször fejberúgta a nőt, majd a fejét a betonfalba verte. A férfi tette után magára hagyta az alig lélegző nőt. Katalin kis idő múlva eszmélt. Telefonját, pénzét, táskáját támadója elvitte, így nemcsak hogy megverte, de ki is fosztotta őt. A pince úszott a vértől, a rendőrök a presszótól vissza tudták követni a vérfoltok alapján az elkövetési helyszínt. Ők is megdöbbentek, amikor meglátták a vérben úszó falakat és a padlót.

A férfit másnap elfogták, annak köszönhetően, hogy a nő a közösségi média felületen ismerőse volt a férfi feleségének. Ott látta meg a férfi fotóját, így tudott feljelentést tenni.

A vádlott ma mindent beismert, de a tárgyalás jogáról nem mondott le, abban bízva, hogy a bíróság enyhébb ítéletet hoz majd az ügyében. Ugyanis a vádlott és védője az előkészítő ülésen tudta meg, hogy a mértékes indítvány változott és a két év hat hónap helyett már három év hat hónap börtön a mértékes indítvány.

A férfi még nem volt büntetve, szabadlábon védekezik. Az ügy tárgyalása decemberben folytatódik, amikor is a sértettet hallgatja ki a bíróság elkülönített helyen a vádlottól távol.