PUZZLE
Bulvár hírek
#autóversenyző
#Schumacher
#Keszthelyi Vivien
Debreceni barátnője van a Schumacher fiúnak
Ralf Schumacher fia, David Schumacher fülig szerelmes a magyar Keszthelyi Vivienbe, kapcsolatuk 2018 elején kezdett bimbózni. Mind a ketten sportolók, ennek is köszönhetik, hogy összesodorta őket az élet - írja a Femina.

A 17 esztendős David apja és nagybácsija, Michael Schumacher nyomdokaiba lépett, jelenleg Formula-4-es pilóta, de a szakértők szerint jó eséllyel bekerülhet a Formula-1-be is. A decemberben 18. szülinapját ünneplő Vivien pedig már hat éve autóversenyző, az Audi Sport Racing Academy tagja.

A gyönyörű Keszthelyi Vivien a FEM3 Caféban mesélt egy kicsit a kapcsolatról. Elmondta, hogy szerelme is ott szokott lenni a versenyeken a szülei mellett, így van ideje a magánéletére. Azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

- Úgy kezdődött, hogy a pályán megláttuk egymást, utána beszélgetni kezdtünk a közösségi oldalon, és arra jutottunk, hogy találkozzunk - mesélte a világ egyik legfiatalabb autóversenyzője.

Az első találkozó remekül alakult, hiszen a pár 2018 februárja óta együtt van, ez idő alatt pedig már nagyon jól megismerték egymást, a kapcsolatuk is komollyá vált.

Vivien azt is elmondta, hogy a körülményeikhez képest sűrűn tudnak találkozni, ha hazamegy Debrecenbe a szüleihez, a párja is vele tart, de ő is járt már többször Schumacheréknél, így már a szülőkkel is találkozott.

- femina -