18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#ilki rém
#Sanyika
#szexuális erőszak
Borzalom, amit az ilki pár művelt a gyermekeivel
​A párt kihallgatták és rögtön meg is gyanúsították rendkívül súlyos bűncselekményekkel. A férfi beismerte, hogy nevelt lányával folytatott szexuális kapcsolatot. Két gyereknek ő, a harmadik gyereknek pedig az anyja testvére a vérszerinti apja. Megdöbbentő részletek.

Portálunk elsőként számolt be arról, hogy elfogatóparancsot adtak ki a kétévesen, botrányos körülmények között meghalt Sanyika nagymamája és annak élettársával szemben. A párt a cikkünk megjelenését követő másnap egy lakossági bejelentés nyomán el is fogták a vásárosnaményi rendőrök.

Mint emlékezetes, ez év áprilisában a nyíregyházi rendőrség előtt parkolt le egy városi terepjáró, benne a kétéves Sanyika élettelen testével. Vele volt a kocsiban az egyéves húga is. Mint kiderült, Sanyika egy ételdarab miatt fulladt meg a nevelőszülőknél. A nevelőanyját gyanúsítottként hallgatták ki akkor, segítségnyújtás elmulasztása miatt. Ő azóta megszülte harmadik gyermekét. Folytatólagosan kihallgatták, de nem tett vallomást. Azonban a nyomozóhatóság elrendelte az igazságügyi orvosszakértői vélemény kiegészítését, mivel a kétéves kisfiú testén számos sérülés is volt.

Sanyikát ötödmagával emelték ki az ilki családból, mivel már akkor felmerült a kiskorú veszélyeztetése. Sanyika 17 éves édesanyja elsőszülött gyermeke volt, utána még két gyermeknek adott életet, utoljára ez év januárjában. A településen már akkor rebesgették, hogy a gyerekek vérszerinti apja a nagymama élettársa. A gyanú szerint a nagymama arról hallgatólagosan tudomással is bírt, hogy lányát az élettársa abuzálta. Sanyika életkorából adódóan bizonyossá vált, hogy az első szexuális cselekményre a lány 13 éves kora előtt került sor.

A férfi a kihallgatás során beismerte, hogy a nevelt lányával szexuális viszonyt folytatott és ő Sanyika, valamint a második gyermek vérszerinti apja. Az abuzálás több évig tartott, egészen a kiemeléség.

Forrásunk szerint a férfi arra hivatkozik, hogy közös beleegyezéssel történt az aktus. Elmondása szerint a 13 éves lány kezdeményezett, először orálisan, majd az ölébe ülve megtörtént a behatolás. Erről állítólag a férfi élettársa, a lány anyja mit sem tudott. Az ilki nő lánygyermeke három alkalommal szült, amiről tudomással bírt a nő, hiszen egy háztartásban éltek.

Mint írtuk, a most 17 éves lánynak három gyermeke született. A legkisebbnek - aki most 9 hónapos - az apja nem az említett férfi, hanem a lány anyjának az egyik testvére. Végül a gyermekvédelem ez év januárjában emelte ki a gyerekekeket a családból.

A lányanya és a fiú testvére a nagymama első házasságából születtek. A megalapozott gyanú szerint a két gyermeket sanyargatták, bántalmazták, éheztették őket. Emiatt a nagymamát kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsították meg. Erről a testvérek meséltek a kihallgatás során. Volt olyan eset, hogy a fiú elment dolgozni és a munkáért kapott pénzt az anyja és a nevelőapa erőszakkal elvette tőle.

A beleegyezési korhatár Magyarországon a 14. életév. Amennyiben a személy betöltötte ezt az életkort, úgy ennek megfelelően jogot formál a szabad szexuális életre, vagyis szabadon dönthet, hogy kivel, mikor és hogyan létesít szexuális kapcsolatot. Az elhunyt Sanyika életkorából visszaszámolva bizonyos, hogy a lány még nem volt 14 éves. Így a férfit 14 év alatti sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítják. Elmondása szerint a lány akarta, sőt kiprovokálta a közösülést. Vagyis állítása szerint nem történt erőszak.

Az előzmények és a másik gyanúsítás alapján azonban minimum kétség merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a lány önként adta oda magát. A tét nagy. A 42 éves férfi egy 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény gyanúsítottja, viszont, ha erőszakkal történt a közösülés, akkor már 15 év lehet a maximálisan kiszabható börtönévek száma.

A nyomozás még tart, ellenőrzik a vallomásokban elhangzottakat, ilyen például, hogy a nevelőapa állítólag Dunántúlon havi több százezer forintot keresett, így nem igaz az, hogy a gyerekeket éheztették.

A két gyanúsított szabadlábon védekezik, mivel a vásárosnaményi rendőrök nem tartották indokoltnak a pár letartóztatását.