18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#Sanyika
#Kisfiú
#csomagtartóban megtalált kisfiú
Elképesztő részletek derültek ki a csomagtartóban megtalált kisfiú halálával összefüggésben
Újabb fejleményekkel szolgálhatunk a kétéves Sanyika halálával összefüggésben. Sanyikát ez év januárjában emelték ki ötödmagával egy ilki családból, mivel felmerült a gyanú, hogy szexuálisan zaklathatták az egyik lányt, akinek az évek során három gyermeke is született.

Az első szexuális kapcsolata 13 éves kora környékén lehetett a lánynak. A faluban azt beszélik, hogy a gyerekek apja valójában a lányok édesanyjának az élettársa. Vagyis a nagypapa - a cikkben is így említjük - valójában a három gyerek vér szerinti apja lehet a helyiek elmondása szerint.

Bombaként robbant a hír ez év áprilisában, hogy egy nevelőszülő házaspár kocsijával megállt Nyíregyházán a rendőrség előtt és bejelentették, hogy egy halott kisfiú van a kocsi csomagtartójában. Sanyika már több napja halott volt. Két napig céltalanul furikázott vele a nevelőszülő, akivel Sanyika egyéves húga is ott volt. A kétéves kisfiú halálát fulladás okozta, torkában a boncolás során ételmaradékot találtak. Az ügyben első körben a nevelőanyját gyanúsították meg segítségnyújtás elmulasztása miatt. Úgy tudjuk, hogy a nevelőanyát a mai napig nem tudták kihallgatni, mivel időközben megszületett a harmadik saját gyereke.

Az egyébként látszólag rendkívül mélyszegénységben élő nagypapának és a nagymamának van egy-egy cége. A céget a nagypapa Sanyika halála után vette meg, a nagymama szintén a kisfiú halálát követően invesztált be egy új kft-be hárommillió forintot.

A nagypapa a 2019-ben alapított céget 2023 júniusában vette meg egy budapesti férfitől, a beszámoló benyújtása után. A 180 millió forintos vagyonnal rendelkező cég egyedüli tulajdonosa lett . A vagyon jelentős része egyébként szállítói tartozásból tevődik össze. Ez jellemzően a követelésként nyilvántartott számlák ellenértéke. A cég egy tököli panellakás negyedik emeletén kapott székhelyet, több más céggel együtt. Fő tevékenységi köre személybiztonsági szolgáltatások köré csoportosultak: 2020-ban a vállalkozás 100 főt foglalkoztatott, legnagyobb nettó árbevételét akkor érte el, 748 millió forint értékben állított ki számlát. 2021-ben 489 milliós bevételük volt, majd 2022-ben drasztikusan megapadt a bevétel, csak 27 millió forintot sikerült realizálni.

A bejelentett székhelyen egyébként cégalapítási láz is volt 2023 május-júniusában, hiszen hirtelen 11 cég, köztük az ilki nagymama újonnan alapított 3 millió forintos törzstőkével rendelkező, Creative Business Kft-je is itt székel. Sanyika nagymamájának cégének fő tevékenysége reklámügynöki, médiareklám tevékenység,

Információink szerint a nagyszülőket szerette volna meghallgatni a rendőrség más bűncselekmények gyanúja miatt, azonban a pár felszívódott a náluk hagyott két 13 év körüli leánygyermekkel együtt. A házban csak a nő apja tartózkodik, állítólag ő sem tud semmit a lányáról.