SPORT
Labdarúgás
A Paks már kettővel vezet a Várda ellen (félidei jelentés)
A Paks ellen általában jól szokott menni a Kisvárdának, most azonban Böde belső védőt játszott az atomvárosban, ami nagyjából olyan, mintha egy tankot tettek volna le a 16-osra.

Mivel az elején Böde hátul volt elfoglalva a várdai brazil mágusokkal,

a másik paksi erőember, Ádám Martin tartott meg egy labdát. Aztán szép indításával kiugrott Hahn, a paksi Messi, majd némi labdavezetés után berúgta a hosszúba.

Paks-Kisvárda 1-0

Három várdai védő is kísérte a csatárt (bocsánat, de ő az egyetlen, akit igazán fogni kell a házigazdáknál), ám nem derült ki, szerelni akarták, vagy csak autogramot kérni tőle.

Aztán végre megrázta magát a Várda. Egy szögletből Viana jobbal picit a kapunak háttal állva is rá tudta tenni, de a paksi kapus kapufára tolta. Gyönyörű mozdulat volt mindkettő. A kipattanót a kisvárdai Sassá fölé bikázta.

Tovább próbálkozott a Várda, de a Paks is profin összerakott csapat. Van náluk két Szalai Ádám-féle erőember, Böde és Ádám Martin, a kis Bognár, aki be tud ívelni egy szabadrúgást meg egy szögletet (remek a fiú pontrúgásból, csak nem az a birkózós típus), meg Hahn, aki tud futni és cselezni.

Amíg így morfondíroztam, hajtósan ment tovább a meccs. Bödénél reklamáltak egy könyöklést a várdaiak, de az csak a menetszél volt.

Egy szögletszerű szabadrúgást a várdai Navratil rúgott el kapásból, épp hogy mellé ment.

Aztán a 46. percben Bognár egy szabadrúgást úgy rúgott meg, hogy azt tanítani kellene. A sorfal felett pont a bal felsőbe. Szegény Várda, ez nem volt benne a játékban.

2-0

Félidő.