SPORT
kézilabda
#meccs
#Kisvárdai KC
A kisvárdai NB I-es kézilabdázók nem a tabellát nézegetik az MTK elleni meccs előtt.
Meggyógyultak, játszanának

Hogy van? – az általában tartalom nélküli kérdést most van értelme feltenni a kisvárdai női csapatnál, hiszen az NB I-es együttes múlt hétre kiírt bajnokiját a tömeges megbetegedések miatt kellett egy héttel elhalasztani.

– Köszönjük szépen, már valamennyien edzünk, így én is jól érzem már magam – adott helyzetjelentést Bízik Boglárka, aki egyike volt a vírus által a lábáról ledöntött tizenkét játékosnak. – Hétfőn volt először teljes a létszám, azóta a rendes kerékvágásban dolgozunk, mindenki arra koncentrál, hogy sikerüljön legyőzni az MTK-t.

Mindenképpen nyerni kell

Az elhalasztott mérkőzésnek és a Békéscsaba Vác elleni bravúrgyőzelmének köszönhetően a kisvárdaiak visszacsúsztak a kieső helyre, ami sokkoló lehet.

– Ezzel nem foglalkozunk, nem a tabellát nézegetjük – így a felvidéki származású irányító. – Nagy jelentősége lesz az MTK elleni meccsnek, mindenképpen nyerni kell, mert már több bravúresélyt veszni hagytunk. A debreceni tornán nyáron ez sikerült, de abból már nem szabad kiindulnunk, főleg, hogy ezúttal idegenben lépünk pályára.


Forrás: kisvardaikezi.hu