SPORT
Labdarúgás
A Kisvárda titkáról faggatta Révész Attilát az M4 Sport
Hét forduló után a Kisvárda áll a tabella első helyén a labdarúgó NB I-ben. Révész Attila sportigazgató beszélt a remek rajt hátteréről a Góóól2 című műsorban.

„Nagyon sok részt tulajdonítunk az edzőknek, de ez hibás következtetés, nem gondolom, hogy 20-25 százaléknál többet hozzá tudnak tenni a mai futballban. Ha nincsen jó játékosod, idehozhatok bármilyen jó edzőt, nem sokat ér” – mondta az M4 Sport Góóól2 című műsorában Révész Attila.

„Sok edző tévedésben van és azt hangoztatja, játszom a saját játékomat, nem foglalkozom az ellenféllel, én az ilyen edzőt többé fel sem hívom” – tette hozzá Révész, aki szerint Joao Janeiro, a Kisvárda nyáron kinevezett vezetőedzője abban jobb elődeinél, hogy a mellékszerephez jutó futballistái sem sértődnek meg a kevés játéklehetőség miatt.

„Az intelligencia rendkívül fontos és csak még fontosabb lesz a jövőben – véli Joao Janeiro. – Vannak a kiemelkedő játékosok, mint Messi vagy Ronaldo, illetve magyar részről Szoboszlai, de a játékosok 90-95 százaléka olyanok, mint a robotok, utasításokat kapnak, amelyeket követnek, ezért fontos a taktikai intelligencia. A rendszertől függetlenül kell változni, mert számomra a rendszer nem jelent semmit.”

A Kisvárda a következő fordulóban, pénteken a Budapest Honvéd vendége lesz.

Az interjút Ön is megnézheti,IDE kattintva.

- FrissMédia -