SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda
#Paks
#OTP Bank Liga
A Kisvárda nem tudott megújulni
A Paks 1-0-ra legyőzte szombaton a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának kiesési rangadóján, a hazaiak sikerükkel biztosan bennmaradnak az élvonalban.

A vendégek ezt megelőzően sorozatban három idegenbeli meccsüket nyerték meg, a hazaiaknak pedig egymás után ez volt a harmadik bajnokijuk saját közönségük előtt, amelyet nem veszítettek el.

Paksi FC: Nagy G. - Kővári, Lenzsér, Fejes, Szabó - Windecker - Könyves, Papp, Kesztyűs (Cseke, 66.; Egerszegi, 72.), Bartha (Hahn, 66.) - Simon A.

gólszerző: Könyves (73.); sárga lap: Lenzsér (12.), illetve Protic (27.), Grozav (57.), Kravcsenko (90.)

Kisvárda Master Good: Felipe - Melnyik, Beriosz, Kravcsenko, Protic - Karaszjuk, Lucas - Gosztonyi (Horváth, 72.), Cukalasz (Negrut, 86.), Grozav - Ilic (Seco, 79.)

Az első félidő túlnyomó részt unalmas mezőnyjátékkal telt, és egyik csapat sem mozgósított nagy erőket a vezetés megszerzéséért. Igazi gólhelyzet sem a hazaiak, sem a vendégek előtt nem adódott, így gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a felek.

Fordulás után valamelyest nőtt az iram, ez pedig helyzetekben is megmutatkozott, sőt, bő negyedórával a vége előtt a hazaiaknak egy jó kiugratással és hibátlan befejezéssel a vezetést is sikerült megszerezniük. A folytatásban a Kisvárda nem tudott megújulni, a Paks pedig magabiztosan őrizte meg minimális előnyét a lefújásig.

- MTI -

Fotó: Kisvárda Master Good Hivatalos Oldala

Főkép: FrissMédia archívum