AKTUÁLIS
#Diner István
#városi kitüntetés
#kisvárdai kitüntetés
#Ragyák Csaba
#Naracom Kft.
Fiatal vállalkozó kapta a városi kitüntetést Kisvárdán
Kisvárda Város Önkormányzati Képviselő-testülete egy 2014-es önkormányzati rendelete értelmében hat szakmai kitüntető díjat alapított. Ezek között van a Diner István díj, mely azoknak a személyeknek adható, akik kiemelkedő teljesítményt értek a vállalkozói szféra területén, munkahelyteremtés, közadományozás, támogatások, városunk vagyoni értékeinek növelése, megújulása érdekében.

Kisvárda Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntése értelmében 2017-ben Diner István- díjas: RAGYÁK CSABA.

Kisvárdai székhellyel és vezetéssel működik és munkálkodik egy olyan sikeres vállalkozás, mely teremtett egy új lehetőséget, valamint széleskörű szolgáltatást városunk és a környező települések életében, mely alapjaiban megváltoztatta a minőségi és mindenki számára elérhető informatikai szolgáltatások lehetőségét. A cég neve: Naracom Korlátolt Felelősségű Társaság.

Tulajdonosa és ügyvezetője Ragyák Csaba 2002-ben mert egy nagyot álmodni. Mert hinni abban, hogy képes létrehozni valami merőben újat egy kis városban. Merte álmodni, hogy vállalkozása oly mértékben növi ki magát, hogy 64 település informatikai, internetes lefedettségét tudja biztosítani, kibővített televíziós és telefonos szolgáltatással.

Ambiciózus jelleme, a közt szolgáló tevékenysége elismerésre méltó személlyé tette őt. Lelkesedése és segítőkészsége, felajánlásai számos alkalommal bizonyították, hogy munkájának alapja a folyamatos fejlődés azért, hogy a szolgáltatásukat igénybe vevők elégedettek legyenek.

Egyre magasabbra törő, a lakosok igényeit és komfort érzetét megteremtő kiegészítő szolgáltatások bátran mondhatjuk egyedivé tették a Naracom Informatikai Kft-t. 2002-ben egy vállalkozás sikertörténete indult el. Egy jövő felé orientált, fejlődést célzó és lehetőségeket adó új irány. Ez az új irány városunk szolgálatában távlati és korszerű utat eredményezett.

Egy vállalkozás sikeres és eredményes működésének több alappillére van. Az egység megtartása, a minőség és egyediség megteremtése, felhasználó központúság, valamint a folyamatos fejlődés. Ragyák Csaba ezen alappillérekre építette vállalkozását, maradva az emberség és tisztesség minta példája.

- Friss Média -

fotó: Szabó Sándor