PUZZLE
Bulvár hírek
#Döge
#Középsuli
EXKLUZÍV - A Középsuli sztárjai Dögére látogatnak!
A frissmedia.hu megtudta, hogy Magyarország kedvenc tinisorozatának szereplői pénteken a dögei Ölbey Irén Általános Iskola vendégei lesznek, a Madarak és fák napja alkalmából.

Az egyedi iskolában a diákok nem csak könyvekből, hanem tapasztalatok által ismerhetik meg a természetet, a tantermekben izgalmas relikviák sorakoznak, a füvészkertben 400 növény cseperedik. A madarak és fák napja évek óta sikeres rendezvényük, amire idén a hatalmas sikernek örvendő Középsuli tinisorozat több szereplője is ellátogat.

A Középsuli a legnépszerűbb internetes filmsorozat, egy epizódot átlagosan félmillióan tekintenek meg.Maga a Középsuli olyan egyedi médiatermék, melynek célja, hogy a tizenévesek mindennapjait, örömeit, problémáit, tévhiteit és gondolatvilágát szórakoztatva, erősen szarkasztikusan, karakterisztikusan és humorosan mutassa be, egyfajta görbe tükröt tartva a tinédzsernézők elé. A titka talán abban is rejlik, hogy a szereplők nagy része valóban középiskolás diák, így még hitelesebben tudják a szerepüket eljátszani. Kéthetente jelenik meg vasárnaponként 19 órakor a Középsuli YouTube csatornáján.

Az elmúlt időszakban a 2015-ös Ki Mit Tube győztese, a slammer Bánki Beni is csatlakozott a sorozathoz, aki a bombázójával gabalyodott szerelmi viszonyba. Az MDC frontembere, Bátori Miki énektudásával kápráztatta el az osztályt, miután interjút adott a 999-nek, mely a Középsuli fiktív magazinja, ahová az ott gyakornokként dolgozó szereplők ismert embereknek tesznek fel meglepő, olykor kínos kérdéseket. Nem maradt ki Kováts Vera sem, a bájos énekesnő, akire a sorozat rosszfiúja, Olivér vetett szemet. Vendégszereplőként az online tartalmat fogyasztó fiatal korosztály kedvenc YouTube videósai is feltűntek már, például Szabyest, Vitó Zsombor, RoyalSzabi, Boldzer és Szecso, az online videósok riportere. A beugró énektanár Delhusa Gjon, a főszerkesztőt Szokol Péter alakítja.

A tinisztárok havonta tízezer üzenetet kapnak. Középsuli sorozat létezik már Romániában és Oroszországban is.