KÉK FÉNY
#Nyírbátor
#kábítószer-terjesztők
Budapesten fogták el a nyírbátori kábítószerterjesztőt - videó
A nyírbátori rendőrök csütörtök este 20 óra 30 perc körül budapesti lakásában fogták el azt a 42 éves nőt, aki a gyanú szerint eladta az előzetes letartóztatásban lévő nyírbátori H. Tibornak a kábítószert, amit ő lakókörnyezetében továbbértékesíteni akart.

A budapesti nő lakásában lévő hűtőszekrényből a rendőrök 22 darab tablettát és két tasakban összesen 1,6 gramm por állagú kábítószergyanús anyagot foglaltak le. B. Mariannát elfogását követően a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával kihallgatták. A nyomozók a további eljárást szakértők bevonása mellett folytatják. A gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.


Az ügy előzményéhez tartozik, hogy a Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozói december 1-jén az esti órákban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne tartózkodó személyeket. A sebességváltó alatt elrejtve, valamint a további házkutatások alkalmával 50 gramm bruttó súly körüli fehér színű port és közel 200 darab tablettát foglaltak le, melyek az előzetes szakvélemény szerint kábítószernek minősülnek. A rendőrök a sofőrt, H. Tibor 44 éves nyírbátori lakost kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzés érdekében Nyírbátorban akarta értékesíteni a kábítószert. A rendőrök a további eljárást szakértők bevonása mellett, a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatják.

- FrissMédia -