PUZZLE
#divat
#zokni
#trend
Új divatőrület: mostantól kívül hordd a zoknid!
Képzeld, egy új divathullám terjed a neten, ugyanis egyre több csajszi tölti fel a DIY zoknis-csizmás képeit az Instára!

Ha szemfülesen követed a hollywodi sztárok legtrendibb fotóit, biztosan találkoztál már a sock-booties fogalmával! Ez az a szövet anyagból készült csizma, aminek a szára egy zoknihoz hasonlít a legjobban és ha bepillantanál a Kardashian-lányok gardróbszekrényébe, a legmenőbb darabokat is megtalálnád a polcaikon. Egy-egy ilyen exkluzív remekmű vagyonokba is kerülhet, például Kendall Jenner kedvenc zöld színű csizmája 895 dollárba kerül!

A rajongók kreativitása viszont határtalan és ahogy a legfrappánsabb DIY trükkökkel próbálják újjávarázsolni a topánkájukat és pomponokkal díszíteni a manikűrjüket, úgy erre a trendre is sikerült egy sokkal olcsóbb megoldást találniuk! És mindössze csak egy hegyes orrú magassarkú, egy zokni, egy csúszásgátlós cipőtalp és egy olló szükséges hozzá! A furfangos ötletnek számos követője akadt már a neten és a találékony csajok sorra töltögetik fel a saját DIY csizmájukat az Instagramra.

A legkülönbözőbb színektől kezdve, az elasztikus vagy kötött anyagokon keresztül szinte mindenhez lehet inspirációt találni és némelyik alkotás tényleg megszólalásig hasonlít az üzletek polcain levő márkás darabokhoz. Te kipróbálnád ezt az új trükköt?


Forrás: www.cosmopolitan.hu