PUZZLE
#divat
#miamia
#kiegészítő
#sálak
Szerezd be a szezon legmenőbb kiegészítőit!
Imádod a különleges kendőket, főleg az egyedi sálakért vagy oda? Akkor mindneképpen érdemes tovább olvasnod, ugyanis igazán egyedi darabokkal turbózhatod fel a gyűjteményedet!

Már javában készülsz a következő szezonra, és szinte az összes fontos alapdarabot és kiegészítőt beszerezted? Na és mi a helyzet a pihe-puha trendi sálakkal? Persze nem azokról a modellekről beszélünk, amik bármikor szembe jöhetnek veled az utcán, hanem azokról az igazán egyedi szépségekről, amik megkoronázhatják az őszi-téli outfitedet.

A MiaMia márka mesés selyemsálai főleg spanyol tervezőktől származnak, a 100%-os pamut kendők Indiából érkeztek, de a választék között találsz olasz sálakat, sőt gyapjúból és kasmírból készült modelleket is. A luxus cuccokhoz hasonló minőségű kiegészítőkben az a legszuperebb, hogy elérhető áron szerezheted be őket.

Extra-tipp: Ha szeretnéd, hogy a márka saját stylistjai segítsenek neked kiválasztani a hozzád leginkább passzoló darabokat, és még néhány trükköt is szeretnél ellesni, hányféleképpen horhatod őket, akkor látogass el a Marie Claire Fashion Days-re a Várkert bazárba, egy kis inspirációért.


Forrás: cosmopolitan.hu