PUZZLE
Életmód
#határozott
#erős
#nő
#megbecsülés
#tisztelet
Nők nélkül nehéz lenne!
A mai világban a férfiak nem olyan erősek és határozottak mint régen voltak. Szerintem ez annak köszönhető, hogy a nők már nem tűnnek olyan ’’gyengének’’ és sebezhetőnek mint annó.

Mi nők is képesek vagyunk sok mindenre, amire a férfiak. Bár tény, hogy vannak olyan munkák, amit a férfiak jobban el tudnak végezni, de ha megnézzük a mai helyzetet akkor láthatjuk, hogy sok nő van olyan pozícióba ami irigylésre méltó.

A kertészetbe nem volt férfi munkaerő, nekünk kellett a nagy földeket pakolni és meg kell mondanom, hogy ott nagyon is megedződik az ember, mind fizikailag mind szellemileg. De ezt nem azért írom, hogy sajnáljanak, hanem azért, hogy MI nők is vagyunk olyan erősek vagy talán még erősebbek.

Nekünk sok mindenért harcolni kell az életben, hogy előrébb jussunk. Ki kell vívnunk a tiszteletet és azt, hogy megbecsüljék, amit csinálunk.

De egy nőnek nem csak a munkába kell helyt állnia, hanem az otthoni teendőket is neki kell ellátni. Sok mindenre oda kell figyelnie, hogy minden rendben legyen, a számlák befizetése vagy éppen a gyermek időbe elkészüljön reggel, vagy ha bármi baj van, akkor a nő megy nem a férfi. Nem azt mondom, hogy minden férfi ’’lusta’’ de jobban esik nekik, ha ki vannak szolgálva, és mivel mi nők gondoskodóbbak vagyunk ha nem is mindig de megtesszük értük, mert olyanok mint egy nagy csecsemő. Lehet , hogy ennyire ki vannak, szolgálva ezzel tesszük a legrosszabbat, mert megszokják a jót és ha már nem úgy csináljuk akkor jön a durcázás. Tudom, ez kicsit vulgárisan hangzik, de mélyen legbelül mi is tudjuk azt hölgyeim, hogy valahol mi hibázunk, még ha nem is szándékosan.

Ezért tudunk mi több mindenre, egy időben figyelni nem hiába tartunk ma ott ahol, és mivel a férfiak hiúak így lehet nekik ez már nem esik annyira jól, főleg ha olyan a munkája, ahol egy nő úgymond dirigál neki. Sok férfi nehezen viseli, ha a gyengébbik nem a felettese.

Ezzel senkit nem akartam megsérteni, nem az volt a célom vele hanem, hogy jobban elismerjék a munkákat amit teszünk.

És végezetül:

Minden férfi mögött áll egy erős és határozott nő!


Írta: Nézőné V. Ildikó