KULTÚRA
#mozi
#Michael Fassbender
#Assassin's Creed
#Brendan Gleeson
#Jeremy Irons
Michael Fassbender bekeményít az Assassin’s Creed új promójában
Egy poszter és egy tévészpot érkezett a játékadaptációhoz, amelyben egymást fogják érni a penge akciójelenetek.

A májusi első trailert követő hosszas hallgatás, majd a második rész kissé korai beharangozása után a 20th Century Fox októberben közzétette az Assassin’s Creed második előzetesét, ám azóta nem érkezett új kedvcsináló a játékadaptációhoz. Ennek most vége, ugyanis a már-már elengedhetetlen újabb poszter mellett a Twitteren megjelent a lejjebb látható tévészpot, amely ugyan csak félperces, de nagyon ott van.

A nagy sikerű játéksorozaton alapuló film cselekménye szerint a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender által megformált Callum Lynch nevű főhőst egy nap titokzatos alakok elrabolják, majd az előzetesben is látható Animus nevű spéci gépre csatlakoztatják, amelyen keresztül újra átélheti az őrá megszólalásig hasonlító őse, Aguilar emlékeit. Ezt követően a civilben amúgy egyszerű pincér Lynch számára is világossá válik, hogy azért választották éppen őt, mert visszautazva az időben és a felmenőjének bőrébe bújva megtalálhatja azt a felbecsülhetetlen értékű, de elveszett műtárgyat, amely után a fogva tartói ácsingóznak.

Az ugyancsak Fassbender főszereplésével forgatott Macbethet is jegyző Justin Kurzel rendezésében készülő játékadaptációban az egyaránt Oscar-díjas Marion Cotillard és Jeremy Irons, továbbá Ariane Labed, Michael Kenneth Williams és a háromszoros Golden Globe-jelölt Brendan Gleeson játsszák a fontosabb mellékszereplőket.

Az Assassin’s Creed egy hónap múlva: december 29-én fog megérkezni a magyar mozikba.


Forrás: mozi.24.hu