PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
#havi horoszkóp
Havi horoszkóp: nem kíméljük magunkat céljaink elérése érdekében
A Plútó és a Jupiter nehéz fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz, amiből arra következtethetünk, hogy minden eddiginél erősebben vágyhatunk a sikerre, amelyért készek vagyunk keményen megdolgozni, nem kíméljük önmagunkat.


Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ebben a hónapban az egészséged megőrzése a legfontosabb, mert megtörténhet, hogy egy kis semmiségből komolyabb probléma alakulhat ki, ha nem veszed a történéseket komolyan. Ha külföldre utazol, akkor vigyáznod kell az értéktárgyaidra, mert meglophatnak. A munkában, megélhetésben minden jól alakul. Ennek a sikernek a számlájára írható, hogy irigyeidnek a száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. A párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet.


Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Ugyanis az életednek ezen a területén akadhatnak olyan emberek, akik irigységükben legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben. Energikusabb leszel ebben a hónapban, amikor ég a kezed alatt a munka. Ha állást kívánsz változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. A házasságokban, régi együttélésekben váratlan alakulhat ki kellemetlen helyzet, amin gyorsan úrrá lehetsz.


Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy teljesen új dologba vágod a fejszédet, és a siker kicsit lassabban érkezik, mint ahogy számítottál rá. Ez nem azt jelenti, hogy a siker elkerül, hanem azt, hogy nem olyan ütemben arathatod le a babérokat, ahogyan tervezted. A munkahelyed ismét zűrzavaros helyzet alakulhat ki, és a felettesed sem áll a helyzet magaslatán, amikor megkeresed őt egy problémáddal. A házasságok, régi párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha te alkalmazkodsz.


Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Az egészségeddel, a fizikai állapotoddal kellene többet törődnöd. Elérkezik a pillanat, amikor változtatni kell az életmódodon, mert ha így folytatod tovább, akkor egyik betegséget követheti a másik. Amennyiben kölcsönre van szükséged, bátran vedd fel, mert játszva törlesztheted. A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyre nem számítasz, és hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. Kérj tanácsot, és amit mondanak, azt fogadd meg.


Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A régi párkapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok. Ha el akarod kerülni a veszekedést, akkor neked kellene engedni. Kiváló a hónap költözésre, illetve lakással kapcsolatos ügyek intézésére, ami könnyedén megy, és minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Rokon viselkedése viszont kihozhat a béketűrésből. Ha most jössz össze valakivel, akkor a kapcsolat nem olyan ütemben fejlődik, ahogy szeretnéd. De ha alkalmazkodsz hozzá, ha felveszed a tempóját, akkor nem lesz okod panaszra.


Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ebben a hónapban kevesebb a szerencséd a szerelemben, viszont sikereket érhetsz el pénzügyekben, az egzisztenciában. Ha még nem szakítottál, akkor elérkezhet a pillanat, amikor bekerül az a bizonyos utolsó csepp a pohárba. Akivel most hoz össze a sors, azzal átélheted a legmélyebb szenvedélyt. A munkában rengeteg feladat vár rád. Kollégák segítségére most nem számíthatsz, mindenki el van foglalva a maga bajával. A megérzésedre hallgass, mert nem csal meg.


Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelem ege vakítóan kék lesz ebben a hónapban. Még az is lehet, hogy olyannal hozhat össze a sors, akivel a későbbiekben összekötheted az életed. De az is lehet, hogy a meglévő viszonyokban történik olyan változás, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, illetve ami el tud romlani, az el is fog. A munkahelyeden egy álságos kolléga viselkedése miatt olykor ott sírhatsz, ahol senki sem lát. Ha valami nem tetszik, ne gyötörd magad, hanem tedd szóvá.


Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására megfordulhat a fejecskédben, hogy talán új megélhetési forrás után kellene nézned. Ne kapkodj, várj még egy kicsit, mert nem eszik olyan forrón a kását. Pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre, mert annyi pénz jön, hogy ebből akár tartalékot is képezhetsz. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak: csalódottnak érezheted magad. Nincs értelme az őszinte beszélgetésnek, mert erre kedvesed most alkalmatlan.


Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most nem lesz okod panaszra. Megtörténhet, hogy egy régi ismerős, esetleg barát iránt kezdesz el másként érezni, mint eddig. A meglévő kapcsolatokban a társad viselkedése változhat egyik pillanatról a másikra, amelyet nem vagy csak nehezen tudsz tolerálni. Ingatlannal vagy értékesebb dolgokkal kapcsolatos ügyek intézése során félrevezethetnek, ezért alaposnak és körültekintőnek kellene lenned.


Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A feletteseddel akaszthatod össze a bajszod. De az is lehet, hogy korábbi munkahelyeddel, esetleg a feletteseddel, egykori kollégával kerülhetsz nehéz helyzetbe. Hajlamossá válhatsz a problémákat szőnyeg alá söpörni, ami öreg hiba, mert ennek hatására lehetetlen helyzetbe kerülhetsz. A baráti kapcsolatod próbatétel elé kerülhet, és ez az ismeretségnek akár véget is vethet. Pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre: lesz mit aprítani a tejbe! A karácsonyi ajándékvásárlást kezdd el most.


Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha pénzről van szó, akkor nem állsz a helyzet magaslatán. Ami konkrétan azt jelenti, hogy becsapható, meglopható, félrevezethető vagy. Ezért a fontosabb anyagi jellegű megbeszélést el kellene halasztanod a következő hónapra. A munkahelyeden olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt elkaphat a harctéri idegesség. Külföldi utazás pompás lesz. A házasságokban, régi együttélésekben társad több bevételhez juthat.


Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Egyik váratlan kiadást követheti a másik. Nem lesz annyi pénz, amennyi elég lenne. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely a mostani próbát nem állja ki. A munkában viszont olyan helyzet jön létre, amely miatt bizakodóbbá válhatsz. Ha változtatni szeretnél, akkor kiderülhet, hogy a feletteseid úgy gondolhatják, nélkülözhetetlen vagy. Olyat is megtesznek, hogy maradásra bírjanak, amiről azt gondoltad eddig, a te esetedben ez lehetetlen.


Forrás: nlcafe.hu (Izing Klára)