KULTÚRA
#mese
#Hófehérke
#Disney
#szereplő
#élő szereplő
Érkezik a Hófehérke mozis változata!
Úgy látszik, a Disney stúdió jelenlegi stratégiája, hogy új rajzfilmek helyett a régieket dolgozzák fel élőszereplős változatban, most ugyanis bejelentették, hogy Hófehérke sztoriját is szó szerint életre keltik!

Neked sem jut eszedbe kasszasiker Disney-hercegnős rajzfilm a Jégvarázs óta, igaz? Érthető, hiszen a stúdió régen rukkolt elő ilyennel, viszont hamarosan érkezik a Moana (magyar címe: Vaiana), amiben egy új főhőst mutatnak be. Ezen kívül azonban szinte kizárólag élőszereplős filmekre fókuszálnak mostanában. A szépség és a szörnyeteget már le is forgatták Emma Watsonnal, és Az oroszlánkirályból és A kis hableányból is tervben van egy új változat.

A Hollywood Reporter forrása szerint most pedig egy újabb régi klasszikus is felkerült a remake-listára: A Hófehérke és a hét törpe! Egyelőre annyit tudni a projektről, hogy forgatókönyvírónak Erin Cressida Wilsont kérték fel (aki A lány a vonatonért is felelt), illetve musicalként álmodnák újra az 1937-es rajzfilmet. Az eredeti dalokon kívül pedig néhány új is bekerülne a filmbe, amiket Benj Pasek és Justin Paul írna (Ryan Gosling új filmjének, a Kaliforniai álomnak dalszerzői). Arról viszont nincs infó, hogy kik játszanák a főszerepeket. Szerinted melyik színésznő lenne a tökéletes Hófehérke és ki a gonosz a mostoha?


Forrás : www.cosmopolitan.hu